Økonomimedarbejder til virksomhed i Odense

Længerevarende vikariat.

VKAREN.DK-REKRUTTERING søger for kunde i Odense, en vikar til økonomiafdelingen. Der er tale om et vikariat på ca. 6 måneder. Stillingen er på 37 timer pr. uge, men der kan evt. være mulighed for deltid for den rette kandidat. Opstart snarest muligt.

 

Jobbet:

 

Du indgår i et engageret team på 3 personer i administrationsafdelingen. Du skal varetage følgende opgaver:

 

  • Bogholderi (finans, debitor, kreditor, projekt og anlæg)
  • Afstemninger og betalinger
  • Måneds- og årsrapportering samt eksternt årsregnskab
  • Budget samt kvartalsvise opdateringer heraf
  • Klargøring af materiale til revision
  • Diverse administrative opgaver; moms nationalt/internationalt, indberetninger, lønkørsler, forsikring og rejseafregninger.

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og god erfaring. Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Du har et godt kendskab til ERP systemer, gerne Navision og god erfaring med Office pakken, specielt Excel. Du kommer til at samarbejde bredt med andre afdelinger og andre landes økonomiafdelinger. Det er derfor vigtigt, at du har gode kommunikationsevner på såvel dansk som på engelsk. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en international virksomhed og er vant til at arbejde med forskellige kulturer.

 

Din person:

 

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du kan arbejde selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person trives du i et uformelt, roligt og åbent miljø.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende og alsidigt længerevarende vikariat i en virksomhed med et internationalt innovativt miljø. Du vil indgå i et team af kolleger på tværs af afdelinger med et uformelt arbejdsklima og gode relationer.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Økonomimedarbejder Odense”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
03-04-2019

Job nr.:
4969952

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
03-05-2019

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login