Kantineassistent til EXHAUSTO A/S i Langeskov

Fast stilling.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for EXHAUSTO A/S i Langeskov, en faglært kantineassistent til en fast fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Opstart er hurtigst muligt.

 

 

Jobbet:

 

Som kantineassistent hos EXHAUSTO A/S får du en spændende og alsidig hverdag, hvor du i fællesskab med kantinens anden medarbejder skal tilberede mad til virksomhedens ansatte og gæster i huset. Kantinen bespiser dagligt ca. 100 personer. Det er også din opgave, i fællesskab med din kollega, at opnå den mest optimale drift af kantinen med fokus på sundhed, bæredygtighed og økonomi samt at sikre en varieret og indbydende menu hver dag.

 

Opgaver:

 

  • Tilberede morgenbuffet
  • Tilberede frokostbuffet bestående af kolde og lune retter samt salatbar
  • Tilberede mad til møder og gæster
  • Planlægge menu for en uge ad gangen
  • Indkøb af råvarer og andet til kantinen (foretages elektronisk)
  • Kassebetjening og salg i kantinen
  • Opdatere kantinens side på virksomhedens intranet
  • Ad hoc-opgaver som rengøring, egenkontrol m.m.

 

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00-15.00, fredag 7.00-14.30.

 

Vi forventer:


Vi forventer, at du er faglært og uddannet køkkenassistent, ernæringsassistent eller tilsvarende, og det er et krav, at du har erhvervserfaring inden for dit fag. Du brænder for at arbejde i et køkken og sætter en ære i at levere høj kvalitet og variation i de retter, du præsenterer. Du har erfaring med menuplanlægning og indkøb samt en god økonomisk forståelse, således at du evner at få det optimale ud af de ressourcer, du har til rådighed.


Din person:


Du arbejder selvstændigt og engageret og har et drive, der smitter positivt af på dine omgivelser. Som kollega er du pligtopfyldende, fleksibel og altid klar til at give en hjælpende hånd, når tingene går stærkt. Du er initiativrig og kommer gerne med gode ideer og kreative forslag. Kantinen er et centralt omdrejningspunkt i virksomheden, og da du møder mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det også vigtigt, at du er udadvendt og servicemindet.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af en spændende virksomhed og dagligt har kontakt til mange kolleger i huset. Der er tale om en alsidig og selvstændig stilling, hvor du får chancen for at udfolde dine faglige evner i køkkenet. EXHAUSTO A/S er en del af en international koncern og miljøet er professionelt, men omgangstonen er afslappet og uformel.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Kantineassistent”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marianne Rishede på 70152010 alle hverdage kl. 9.00-16.00. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Virksomheden:

 

EXHAUSTO A/S er en professionel leverandør og samarbejdspartner når det gælder ventilationsløsninger. Vi udvikler og fremstiller produkter og systemer til komfortventilation. Målsætningen er at være blandt de absolut førende inden for området med fokus på høj produktkvalitet, meget høje virkningsgrader og dermed et energiforbrug, som sætter nye standarder for branchen.

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har derudover salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. EXHAUSTO er en del af den franske ALDES-koncern.

 

Se mere på www.exhausto.dk

 

Info

Oprettet:
11-01-2019

Job nr.:
4929333

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
11-02-2019

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login