Administrativ medarbejder

Vikariat i virksomhed i Odenseområdet.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odenseområdet en administrativ medarbejder. Der er tale om et vikariat på ca. 2 måneders varighed med opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:


Du skal varetage virksomhedens receptionistfunktion kombineret med mindre administrative opgaver:

 

  • Håndtering af alle indgående telefonopkald til virksomheden
  • Modtagelse af kunder og gæster
  • Besvare henvendelser pr. mail
  • Fakturering
  • Bogføring af rejseudlæg
  • Klargøring af mødelokaler, herunder forplejning og oprydning
     

Stillingen er på 37 timer pr. uge og arbejdstiden kan ligge mellem kl. 7.30 til kl. 17.00.

 

Vi forventer:


Du er kontoruddannet og har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft daglig kundekontakt via telefon, mail og personligt. Du har erfaring med et eller flere ERP-systemer samt Office pakken. Du har et stort overblik og gode kommunikationsevner på dansk både mundtligt og skriftligt. Det vil være en fordel, hvis du behersker engelsk og gerne andre fremmedsprog. Du har flair for tal og erfaring med lettere regnskabsopgaver.


Din person:


Du er udadvendt og møder folk med et smil og er kendt for at være serviceminded og hjælpsom. Din måde at arbejde på er præget af struktur og engagement, og du trives i en stilling, hvor du tager ansvar og har en bred kontaktflade både internt og eksternt. Din tilgang til dine opgaver er fleksibel og løsningsorienteret, og du arbejder selvstændigt og koncentreret med fokus på at give alle en imødekommende og venlig behandling.


Vi tilbyder:

 

Et vikariat i en spændende virksomhed, hvor du får en alsidig og udadvendt funktion i et professionelt miljø med gode kolleger.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i dette vikariat, hører vi gerne fra dig. Send cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Administrativ medarbejder”. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Marianne Rishede på 70152010 alle hverdage kl. 9.00-16.00. Vi ser frem til at høre fra dig.

Info

Oprettet:
13-12-2018

Job nr.:
4917981

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
15-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login