Anlægsgartnere/medarbejdere til grøn drift

Vikariater i Vejle & Kruså

VKAREN.DK søger for kunde 2 anlægsgartnere/medarbejdere til grøn drift, som selvstændigt kan udføre alsidige opgaver på udendørsarealer. Den er er tale om 2 arbejdspladser, hvor den ene er placeret i Kruså og den anden i Vejle.

 

Opstart hurtigst mulig indtil ultimo december 2019. For den rette kandidat kan der blive tale om en fastansættelse på sigt.

 

Jobbet:

 

Virksomheden varetager anlægsopgaver for både private, virksomheder samt bolig- og grundejerforeninger. Ved begge arbejdspladser venter der alsidige opgaver og projekter med bl.a. granit og andre spændende materialer. Dine hovedopgaver er belægningsopgaver i forhold til flisebelægning, brosten, granit m.m. Derudover er der også den grønne drift bestående af vedligeholdelse, beplantning, beskæring, græsslåning, hækklipning og andre gå til hånde opgaver.

 

Arbejdstid på daghold, 37 timer i tidsrummet 7-16 (oftest kortere dag fredag).

 

Vi forventer, at du:

 

  • Har flere års erfaring inden for det grønne fag – du behøver ikke være faglært
  • Har erfaring med belægning og er god til dit fag
  • Selv kan planlægge din arbejdsdag og tænke proaktivt
  • Har en god fysik, og du nyder det danske vejr uanset om det regner eller sner
  • Er frisk på at tage en makker med på opgaven
  • Har B kørekort
  • Kan tale, læse og forstå dansk
  • Kan fremvise straffeattest

 

Vi tilbyder:

 

Et længerevarende vikariat hos en virksomhed med ordnede forhold, stærke værdier og gode kollegaer. Løn efter overenskomst og kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Opfylder du ovenstående kriterier, så send din ansøgning og dit CV til os allerede i dag. Skriv til jobjylland@vkaren.dk, mrk.: ”Anlægsgartner” og skriv gerne i ansøgningen om du ønsker at komme i betragtning til Kruså eller Vejle. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte os på 70 15 20 11 alle hverdage kl. 09.00-16.00. Vi afholder løbende samtaler på vores kontor i Fredericia eller Haderslev og det må forventes, at vi afslutter processen når den rette kandidat er fundet.

Info

Oprettet:
11-04-2019

Job nr.:
4974661

Periode:
Længerevarende vikariater

Ansøgningsfrist:
11-05-2019

Kontakt:
Carina Kruse

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login