Bogholder til Elogic Systems A/S i Hornsyld

Vikariat med henblik på fastansættelse.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for Elogic Systems A/S, en bogholder til ansættelse snarest muligt. Der er tale om et try and hire forløb, hvor du ansættes som vikar med henblik på efterfølgende ansættelse i virksomheden.

 

 

 

Jobbet:

 

Elogic Systems A/S er Danmarks største leverandør af kvalitets el tavler, styretavler, el skabe m.m. Som bogholder vil dine ansvarsområder blive inden for debitor- og kreditorhåndtering, og på sigt vil du også blive ansvarlig for lønningsbogholderiet. Virksomheden beskæftiger ca. 40 timelønnede medarbejdere og 55 funktionærer.

 

Opgaver:

 

  • Daglig bogføring af debitorer og kreditorer
  • Afstemninger
  • Rykkerprocedure
  • Håndtering af bilag
  • Statistik indberetning
  • Øvrige ad hoc-opgaver

 

Som udgangspunkt er der tale om en fuldtidsstilling med arbejdstid kl. 8.00-16.00, men der er fleksibilitet omkring mødetiden.

 

Vi forventer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse og god erfaring. Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i Navision AX / Axapta eller et andet ERP-system samt har et godt kendskab til Office pakken, herunder Excel. Har du erfaring med lønsystemet Lessor, er dette en klar fordel.

 

Din person:

 

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du kan arbejde selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende.

 

Vi tilbyder:

 

Et try and hire forløb med henblik på efterfølgende ansættelse i en spændende virksomhed, som er kendt for at levere høj kvalitet til hele Skandinavien. Du bliver en del af en arbejdsplads, der er præget af samarbejde, et godt arbejdsmiljø og faglig stolthed.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Bogholder Elogic”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Elogic Systems er specialist i at producere el tavler til industrien og installatørmarkedet samt en af Skandinaviens førende producenter af højkvalitets kapslinger til el, kommunikation og fiber. Vores produkter er fremstillet i høj kvalitet og efter meget afstemte produktionsprocesser. En del af forklaringen bag Elogic Systems' position som førende Skandinavisk leverandør er også fleksibilitet i farver og finish samt muligheden for at tilbyde valget imellem aluminium, galvaniseret plade og rustfrit stål.

 

Se mere på www.elogicsystems.dk

Info

Oprettet:
15-01-2019

Job nr.:
4931386

Periode:
Vikariat med henblik på fastansættelse

Ansøgningsfrist:
28-01-2019

Kontakt:
Marianne Rishede

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login