Chauffør med stort kørekort og ADR bevis


VKAREN.DK søger for kunde i Haderslev, en chauffør til udkørsel med gasflasker. Der er tale om et try & hire forløb, hvor du ansættes som vikar i ca. 3 måneder med henblik på efterfølgende fastansættelse i virksomheden. Opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Du kører ud fra virksomheden i Haderslev og skal dagligt køre i det syd- og sønderjyske. Du skal have ADR bevis til stykgods, idet du kører med gasflasker, der skal håndteres både stykvis og på paller. Når du er hos kunder, der kun skal bruge enkelte flasker, bruger du sækkevogn, når flaskerne skal afleveres. Du får en grundig oplæring, da du kører med en erfaren kollega de første 2 uger af perioden.

 

Arbejdstid er som udgangspunkt på 37 timer pr. uge i tidsrummet mandag til fredag kl. 7.00-16.00.

 

Du skal dog være fleksibel, da der kan være enkelte uger, hvor du arbejder mere end 37 timer. Sker dette, vil du få en tilsvarende kortere uge efterfølgende.

 

Vi forventer:

 

Du har flere års erfaring som chauffør, og det er et krav, at du har følgende:

 

  • ADR bevis til stykgods
  • Stort kørekort C
  • EU kvalifikationsbevis
  • Elektronisk førerbevis
  • Truckcertifikat
  • God fysik og godt humør

 

Din person:

 

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler og udstyr, og du har god forståelse for håndteringen af farligt stykgods.

 

Vi tilbyder:

 

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed og med mulighed for en fleksibel arbejdsuge.

 

Løn og tillæg efter nærmere aftale.

 

Din ansøgning:

 

Har ovenstående fanget din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send CV og en kort ansøgning allerede i dag til transport@vkaren.dk, mrk.: "Chauffør med ADR". Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Carina Nørmark Kruse på tlf. 70 15 20 11 alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00. Vi indkalder løbende til samtale på kontoret i Fredericia, hvorfor det er muligt, at stillingen bliver besat før ansøgningsfristens udløb.

Info

Oprettet:
02-04-2019

Job nr.:
4968739

Periode:
Vikariat med henblik på fastansættelse

Ansøgningsfrist:
05-05-2019

Kontakt:
Carina Kruse

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login