Drift- og vedligeholdelsestekniker

Fast stilling hos MedicoPack A/S i Langeskov.

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for MedicoPack A/S en Drift- og vedligeholdelsestekniker.

 

Jobbet:

 

Vil du være med til at sikre optimal drift? MedicoPack er en spændende international produktionsvirksomhed i Langeskov, som er i rivende udvikling, og søger en Drift- og vedligeholdelsestekniker til fastansættelse. Der er tale om skiftehold dag/aften.

 

Opgaver:

 

Som tekniker får du en alsidig hverdag med varierende arbejdsopgaver, hvor du kan bruge din faglige og tekniske viden, og hvor du i samarbejde med det øvrige team sikrer optimal drift af maskinerne. Herunder:

 

  • Sikre optimalt drift af maskinerne
  • Assistere til hurtig drift igen ved nedbrud
  • Prioritere opgaverne i samarbejde med virksomhedens øvrige teknikere

 

Vi forventer:

 

Det er et krav, at du har en erhvervsfaglig uddannelse fx som maskinarbejder, industritekniker, mekaniker, smed, reparatør, automatiktekniker eller lignende. Det er en fordel, hvis du har kendskab til reparations- og vedligeholdelsesopgaver af tekniske anlæg. Vi forventer ydermere, at du har interesse for teknik og mekanik, samt har en logisk tankegang også for systematisk fejlfinding.

 

Din person:

 

Som person er du engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling. Du kan arbejde selvstændigt, er løsningsorienteret samt god til at samarbejde. Det ligger dig naturligt at tage ansvar, samtidig med at du er nytænkende og

omstillingsparat, når det kræves.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en fastansættelse i en spændende og udviklende produktionsvirksomhed og ikke mindst et alsidigt job, hvor du har mulighed for at udvikle dine personlige og faglige kompetencer. Desuden kan vi tilbyde solid sidemandsoplæring, løn efter kvalifikationer, sundhedsforsikring og diverse forskellige personalegoder.

 

Din ansøgning:

 

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Drift- og vedligeholdelsestekniker”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Annette Carlsen på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Virksomheden:

 

MedicoPack A/S er en international produktionsvirksomhed, centralt placeret i Langeskov på Fyn. Virksomheden undergår i disse år en modernisering og effektivisering, med fokus på kvalitet, produktivitet og organisation. MedicoPack A/S er strategisk samarbejdspartner til flere førende nationale og internationale medicinalleverandører og er derfor certificeret efter de strengeste kvalitetsnormer.

 

“With more than 50 years’ experience in the design, development and manufacturing of speciality plastics packaging for the medical and pharmaceutical industries, MedicoPack offer expert solutions for primary packaging and medical devices.

 

Having worked closely with leading companies within the medical and pharmaceutical industry for more than four decades, MedicoPack see our role as more than merely a supplier of pharmaceutical packaging. With strong focus on flexibility and cooperation MedicoPack share experience and knowledge with customers, providing a high level of service, support and consultancy.”

 

Se mere på: www.medicopack.com

Info

Oprettet:
09-01-2018

Job nr.:
4733358

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
09-02-2018

Kontakt:
Annette Carlsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login