Ekspedient til blomsterforretning i Roskilde

Vikariat ca. 30 timer/uge.

VKAREN.DK søger for kunde i Roskilde C en ekspedient til en blomsterforretning.

 

Der er tale om et vikariat med opstart hurtigst muligt. Varighed indtil ultimo december 2017. Ugentlig arbejdstid er ca. 30 timer/uge.

 

Jobbet:

 

Blomsterforretningen ligger i hjertet af Roskilde, blot 10 minutters gang fra stationen. Arbejdstid er onsdag til lørdag i tidsrummet kl. 10.00-17.30. I december måned arbejdes der også på søndage. Timeantallet varierer fra dag til dag og uge til uge afhængig af travlhed.

 

Opgaver:

 

  • Binding af buketter, bordpynt, kranse, bårebuketter m.m.
  • Kundeekspedition
  • Rengøring/vedligeholdelse i butikken
  • Forefaldende opgaver

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring med ovennævnte opgaver fra en blomsterforretning eller lignende. Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forventer, at du har erfaring fra detailbranchen, herunder kassebetjening og kundekontakt.

 

Din person:

 

Du er udadvendt og smilende og brænder for at give kunderne den bedst mulige service. Du er stabil og fleksibel og giver altid gerne en hånd med ved ekstra travlhed. Da du i perioder skal passe forretningen alene, er det meget vigtigt, at du er ansvarsbevidst med stort overblik.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat i en velbesøgt blomsterforretning. Miljøet er uformelt og der er en god tone og en tæt fælles teamånd.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send cv og ansøgning til jobsjælland@vkaren.dk, mrk. ”Blomsterforretning”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Christina Larssen på 70 15 20 12 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

 

 

 

Info

Oprettet:
05-10-2017

Job nr.:

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
05-11-2017

Kontakt:
Christina Larssen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login