Erfarne chauffører

Vikariater på Fyn og i Trekantområdet for Danske Fragtmænd A/S.

 

Jobbet:

 

VKAREN.DK søger for Danske Fragtmænd A/S erfarne chauffører, da virksomheden har travlt i flere afdelinger på Fyn og i Trekantområdet. Som udgangspunkt er der tale om kortere vikariater, hvor du er er afløser ved ferie og sygdom, så det er vigtigt, at du er fleksibel og kan træde til med kort varsel. For de rette personer kan vikariaterne blive længerevarende.

 

Vi forventer:

 

Det er et krav, at du har stort kørekort C, EU kvalifikationsbevis og elektronisk førerkort. Vi forventer, at du som minimum har et par års erfaring som chauffør.

 

Du har gerne erfaring med flere af følgende punkter:

 

  • Kørsel med hænger
  • Lastbilmonteret kran (D)
  • Stykgods
  • Truckkørsel – herunder at læsse og losse lastbiler

 

Din person:

 

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler og udstyr, og du har god forståelse for håndteringen af farligt stykgods.

 

Vi tilbyder:

 

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed og med mulighed for en fleksibel arbejdsuge.

 

Din ansøgning:

 

Kan du opfylde et eller flere af ovenstående punkter, og er du interesseret i vikararbejde som chauffør, glæder vi os til at høre fra dig. Send dit cv og en kort ansøgning til transport@vkaren.dk, mrk. ”Danske Fragtmænd”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Mai-Britt Bærentsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem 9.00-16.00.

 

Virksomheden:

 

Danske Fragtmænd A/S er Danmarks største nationale transportør og har lokale fragtmænd og terminaler rundt i hele landet. Danske Fragtmænd A/S har mere end 40.000 erhvervskunder, 2.000 lastbiler og 25 fragtterminaler.

 

Se mere på www.fragt.dk

Info

Oprettet:
05-04-2019

Job nr.:
4971222

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
15-05-2019

Kontakt:
Mai-Britt Bærentsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login