Erfarne rengøringsassistenter

Vikariater i Odense.

Til kunder i Odense området søger vi selvstændige og erfarne rengøringsassistenter.

 

Jobbet:

 

Opgaverne vil være rengøring af kontorer, gangarealer, køkkenområder, toiletter m.m.

 

Der er tale om kortere vikariater, hvor arbejdstiden ligger mandag til fredag. For de rigtige personer kan vikariaterne blive længerevarende. Mødetidspunktet kan variere, men ligger i dagtimerne. Dog skal du være indstillet på, at nogle vagter kan starte allerede fra kl. 05.00.

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring med rengøring, hvor du gerne har gjort rent privat såvel som i virksomheder. Har du erfaring med skolerengøring og brugen af maskiner til gulvvask m.m., vil dette klart være en fordel.

 

Det er vigtigt, at du taler og forstår dansk, og at du kan fremvise en straffeattest.

 

Din person:

 

Som person er du omhyggelig og arbejder struktureret. Du kan lide at gøre rent og sætter en ære i at efterlade dine omgivelser, så der aldrig kan sættes en finger på dit arbejde. Du har et positivt og imødekommende væsen, og du trives med at arbejde alene og kan lide skiftende og varierende arbejdsopgaver.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Send en ansøgning og dit cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Rengøringsassistent”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Philip Sønderup på telefon 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00-16.00.

 

 

 

Info

Oprettet:
12-02-2018

Job nr.:
4685495

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
12-03-2018

Kontakt:
Philip Sønderup

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login