Fast stilling som Køletekniker i København

Fast stilling i Danmarks største serviceorganisation inden for storkøkkenservice KEN Hygiene Systems A/S.

Jobbet:

 

Danmarks største serviceorganisation inden for storkøkkenservice KEN Hygiene Systems A/S oplever stor vækst i øjeblikket, hvorfor vi søger en Køletekniker til en fast stilling i København og omegn.

 

Opgaver:

 

Som Køletekniker bliver dine primære opgaver at reparere, efterse og montere køleudstyr. Du bliver en del af et erfarent team på 41 teknikere. KEN’s cateringkunder i København og omegn er overvejende institutions- og storkøkkener samt restauranter og lignende.

 

Grundlæggende opgaver:

 

  • Fejlsøgning og reparation af køleudstyr
  • Vedligeholdelse af køleudstyr
  • Montering og opsætning af køleudstyr

 

Vi forventer:

 

Det er et krav, at du har stor erfaring som kølemontør og/eller er uddannet inden for området. Du har som minimum montørcertifikat A - og gerne B, og det er en forudsætning, at du har kendskab til el og styringer inden for branchen. Endvidere forventer vi, at du er bosat i København eller omegn, har B kørekort og behersker dansk og gerne engelsk, samt har kendskab til IT og Windows på brugerniveau. Du skal være indstillet på at deltage i vagtordningen ca. en gang hver 6. uge. Vagten er indtil kl. 21.00 på hverdage samt lørdag kl. 08.00 til 21.00 og søndag kl. 08.00 til 18.00.

 

Din person:

 

Da du selv planlægger dine servicebesøg og ruter forventes det, at du er selvstændig og meget ansvarsbevidst. Ligeledes er det vigtigt, at du er dynamisk og omstillingsparat, da du til tider har akutte serviceopgaver. Vi forventer, at du er engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling over for andre mennesker. Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og serviceminded. Da du er virksomhedens ansigt udadtil, har du en udadvendt personlighed og et positivt sind.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en spændende og udfordrende stilling i en af landets førende serviceforretninger inden for storkøkkenservice. Du får din egen servicevogn forsynet med det fornødne udstyr til det mobile kontor, samt alle nødvendige reservedele og værktøjer. Din arbejdsdag starter ud fra hjemmet, du får en høj grad af frihed under ansvar og stor mulighed for at præge din egen hverdag. Fra dag ét får du en grundig sidemandsoplæring. Ansættelsesforholdet er funktionærlignende, og du tilbydes gode arbejdsforhold, bonusordning, pensionsaftale og mulighed for sundhedsforsikring.

 

Din ansøgning:

 

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Køletekniker København”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Christina Larssen på 70 15 20 12 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

 

Virksomheden:

 

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S er en innovativ virksomhed med over 70 års erfaring inden for udvikling, produktion, salg og servicering af desinficerende opvaskemaskiner, bækkenvaskere og laboratorieopvaskemaskiner samt opvaskemaskiner til storkøkkener og fødevareindustrien. Vi tilbyder et bredt program af standardløsninger og udvikler specialløsninger til individuelle formål.

 

KEN indtager i dag en ledende position på det skandinaviske marked og har egne salgsselskaber i Sverige og Norge. Størstedelen af produktionen afsættes til vore eksportmarkeder gennem et vidtforgrenet forhandlernet, og ud over samhandel med en række europæiske markeder eksporterer KEN til flere mellemøstlige lande samt til oversøiske markeder som Japan og Australien.

 

Se mere om KEN Hygiene System A/S på www.ken.dk

Info

Oprettet:
23-01-2018

Job nr.:
4688009

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
02-03-2018

Kontakt:
Christina Larssen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login