Produktionsmedarbejder til virksomhed i Nyborg

Vikariat med henblik på fastansættelse hos Amminex Emissions Technology.

Vi søger for Amminex Emissions Technology, en produktionsmedarbejder. Der er tale om et try & hire forløb, hvilket er et vikariat med henblik på fastansættelse. Opstart er hurtigst muligt.

 

Amminex har travlt på fabrikken i Nyborg, og derfor søger vi en produktionsmedarbejder, der kan hjælpe med at fremstille systemer til at rense udstødning fra dieselmotorer.

 

Arbejdstiden fordeler sig på en 3-dages uge med 12-timers vagter på aftentur. I perioder kan der forekomme 5-dages uger på dagtur.

 

Jobbet:

 

Du får en spændende og varieret hverdag, hvor du har opgaver i flere forskellige afdelinger.

 

Primære opgaver:

 

  • Maskinpasning
  • Lagerarbejde
  • Truckkørsel
  • Montage af diverse systemer

 

Vi forventer:

 

Du har gerne en baggrund som procesoperatør, men din uddannelse er ikke afgørende. Vi forventer dog, at du har erfaring med maskinbetjening og truckkørsel.

 

Du har:

 

  • Truckcertifikat
  • Erfaring med produktionsarbejde
  • Kendskab til robotter
  • Et godt håndelag og teknisk snilde
  • Flair for IT og erfaring med at bruge det i dagligdagen

 

Det er et krav, at du taler, læser og skriver dansk samt kan fremvise en straffeattest. Det vil være en fordel, hvis du bor i nærheden af Nyborg, men dette er intet krav.

 

Din profil:

 

Som person er du ansvarsfuld og mødestabil og en kollega, man altid kan regne med – især i travle perioder. Du er selvstændig og omhyggelig med alle dine arbejdsopgaver. Amminex implementerer og optimerer løbende produktionen, så du skal fungere godt i en omskiftelig hverdag, hvor du ofte bliver udfordret både fagligt og personligt med nye tiltag. Det er vigtigt, at du trives med skifteholdsarbejde og en fordel, hvis du har erfaring med dette.

 

Vi tilbyder:

 

Et try & hire forløb med henblik på en fastansættelse. Timeløn er 160,00 kr. plus aftentillæg. Der er frokostordning, hvis man ønsker dette. Amminex er en travl og spændende produktionsvirksomhed, hvor du får rig mulighed for at præge din hverdag og arbejdsopgaver. Miljøet er uformelt og kendetegnet ved en fælles ånd og godt kollegaskab.

 

Din ansøgning:

 

Opfylder du ovenstående kriterier, så send ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsmedarbejder Amminex”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på 70 15 20 10 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

 

Virksomheden:

 

Amminex Emissions Technology er et dansk cleantech-selskab grundlagt i 2005. Vi vokser hurtigt på grund af et stigende antal ordrer, produktudviklingsaktiviteter og markedslanceringer, og hele verden er vores hjemmemarked. Vores vision er "En ren verden drevet af rene motorer,"og vores innovative teknologi giver omkostningseffektive emissionsløsninger globalt til dieseldrevne applikationer for at muliggøre overlegen og transparent NOx-reduktion under reelle driftforhold. Vi udvikler vores produkter til både retrofit og first fit i en høj kvalitet. Amminex ejes af den franske leverandør til automobilbranchen Faurecia (91,5%) samt Nordea-Fonden (8,5%).

 

Info

Oprettet:
02-11-2018

Job nr.:
4900208

Periode:
Vikariat med henblik på fastansættelse

Ansøgningsfrist:
02-12-2018

Kontakt:
Mai-Britt Bærentsen