Administrative medarbejdere til Odense

Vikariater på ca. 2 måneders varighed.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for kunde i Odense 2 administrative medarbejdere. Der er tale om vikariater på ca. 2 måneders varighed. Virksomheden har ekstra travlt her i sommermånederne, hvorfor opstart er hurtigst muligt.

 

Jobbet:


Du skal varetage virksomhedens receptionistfunktion kombineret med mindre administrative opgaver:

 

  • Håndtering af alle indgående telefonopkald til virksomheden
  • Modtagelse af kunder og gæster
  • Besvare henvendelser pr. mail
  • Fakturering og kontering af bilag
  • Bogføring af rejseudlæg
  • Klargøring af mødelokaler, herunder forplejning og oprydning
     

Stillingen er på 37 timer pr. uge og arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 8.00-16.00, fredag kl. 8.00-15.30.

 

Vi forventer:


Du er kontoruddannet og har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft daglig kundekontakt via telefon, mail og personligt. Du har erfaring med et eller flere ERP systemer, gerne Navision samt Office pakken. Du har et stort overblik og gode kommunikationsevner på dansk både mundtligt og skriftligt. Det vil være en fordel, hvis du behersker engelsk og gerne andre fremmedsprog. Du har flair for tal og erfaring med lettere regnskabsopgaver.


Din person:


Du er udadvendt og møder folk med et smil og er kendt for at være serviceminded og hjælpsom. Din måde at arbejde på er præget af struktur og engagement, og du trives i en stilling, hvor du tager ansvar og har en bred kontaktflade både internt og eksternt. Din tilgang til dine opgaver er fleksibel og løsningsorienteret, og du arbejder selvstændigt og koncentreret med fokus på at give alle en imødekommende og venlig behandling.


Vi tilbyder:

 

Vikariater i en spændende virksomhed, hvor du får en alsidig og udadvendt funktion i et professionelt miljø med gode kolleger.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i dette vikariat, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Administrativ medarbejder”. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Marianne Rishede på 70152010 alle hverdage kl. 9.00-16.00. Vi ser frem til at høre fra dig.

Info

Oprettet:
21-06-2018

Job nr.:
4843664

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
13-07-2018

Kontakt:
Marianne Rishede