Chauffør med stort kørekort

Længerevarende vikariat.

For kunde i Trekantområdet søger VKAREN.DK en chauffør med stort kørekort (C). Der er tale om et længerevarende vikariat med opstart hurtigst muligt og ca. 3 måneder frem.

 

Jobbet:

 

Du kører ud fra afdelingen i Trekantområdet og området, du kører i, er fra grænsen i syd til Århus som det nordligste samt Fyn. Du vil få en god oplæring, inden du kører ud selvstændigt.

 

Vi forventer:

 

Du har flere års erfaring som chauffør, og det er et krav, at du har følgende:

 

  • Stort kørekort C og evt. CE
  • EU kvalifikationsbevis
  • Elektronisk førerbevis
  • God fysik og godt humør

 

Personlige kvalifikationer:

 

Som person er du mødestabil og kan arbejde selvstændigt. Du er udstyret med en god geografisk stedsans. Da du møder mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag, er du derfor serviceminded, præsentabel og god til at kommunikere. Du er kvalitetsbevidst og opmærksom og forstår at passe på både biler og udstyr.

 

Vi tilbyder:

 

En selvstændig og varieret arbejdsdag med gode kolleger i et positivt og uformelt miljø. Velordnede forhold med stor fokus på sikkerhed.

 

Løn og tillæg efter aftale.

 

Din ansøgning:

 

Har ovenstående din interesse, og kan du opfylde vores forventninger, så send din ansøgning samt CV allerede i dag til transport@vkaren.dk og mærk ansøgningen "Chauffør med stort kørekort". Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Carina Kruse på tlf. 70152011 alle hverdage mellem 9.00-16.00 Vi indkalder løbende til samtale.

 

Info

Oprettet:
01-06-2018

Job nr.:
4834259

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
01-07-2018

Kontakt:
Carina Kruse