Konstruktør

Fast stilling hos Aasum Smedie i Odense.

Vi søger for kunde, en konstruktør til fast stilling i Odense NØ.


Aasum Smedie ApS er en af de førende producenter af containere og udvikler og leverer dansk producerede løsninger i højeste kvalitet, med fokus på funktionalitet og design. Til at styrke teknisk afdeling søger vi en dygtig konstruktør, der kan videreudvikle og formgive kundernes skitser og ideoplæg.

 

Jobbet:

I samarbejde med virksomhedens anden konstruktør skal du varetage al tegningsdokumentation, og dine opgaver vil primært være konstruktion i 3D, herunder fremstilling af både salgs- og produktionstegninger. Du vil få en særdeles selvstændig funktion, hvor du har ansvaret for egne udførte opgaver. Det er din opgave at sikre et fejlfrit og præcist produktionsgrundlag (styklister, ordrer, operationskort samt samlings- og detailtegninger). Endvidere får du ansvar for oprettelse af nye varer i systemet, indkøb af komponenter samt håndtering af øvrigt produktionsdokumentation. Du skal i samarbejde med kunden sikre styring og koordinering af de enkelte opgaver og yde teknisk support i forbindelse med produktløsninger. Du vil ligeledes deltage i udvikling og optimering af såvel nye som eksisterende produkter.

 

Vi forventer:

Du har en teknisk relevant uddannelse som konstruktør, maskintekniker eller lignende. Vi foretrækker, at du har erfaring fra metalindustrien og et par års erfaring med lignende opgaver.  Det er vigtigt, at du har stor forståelse for processen og er teknisk velfunderet. Du har samtidig en kreativ tilgang til problemløsningen og er god til at kommunikere internt som eksternt. Du har flair for IT og er erfaren bruger af 3D tegneprogrammer, herunder Inventor og AutoCad. Vi forventer, at du er vant til at arbejde i Microsoft office-pakken, ligesom kendskab til Microsoft Dynamics NAV er en fordel, men ikke et krav.  

 

Din personlighed:

Du er erfaren, motiveret og brænder for det, du laver. Du er vant til at have ansvar for dine egne opgaver og kan arbejde selvstændigt. Du trives med at samarbejde og da du er bindeled mellem produktion og kunde, er det en forudsætning, at du kan lide at kommunikere, er opsøgende og udadvendt. Du udviser initiativ og arbejder løsningsorienteret og struktureret med dine opgaver og er god til at planlægge. Du har en positiv indstilling krydret med humor og kan fagligt og personligt bidrage til forandring og vækst.

 

Vi tilbyder:       

Du bliver en del af et professionelt team med dygtige fagfolk i en spændende og udviklingsorienteret virksomhed. Du får et udfordrende job med mulighed for at sætte dit eget præg på dine opgaver. Der er gode muligheder for at udvikle dig fagligt og du bliver en del af en uformel og flad organisation med en afvekslende og spændende hverdag.

 

Ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Konstruktør” til rekruttering@vkaren.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi indkalder løbende til samtale, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Om virksomheden:

Aasum Smedie er en af de førende danske producenter af containere, især til specielle formål. Vi har været med fra den spæde begyndelse, da de første containere blev introduceret i Danmark, og vi har siden da været i stand til at følge med i og præge udviklingen inden for området. Derudover fremstiller vi by- og parkudstyr, "skræddersyet" efter kundens ønsker og krav. Vi producerer på fabrikken ved Odense og fremstiller selv alle dele i vores moderne værksteder. Aasum Smedie har ligeledes en stor referenceliste bestående af offentlige myndigheder såvel som privat kunder, der i de forløbne år har været trofaste kunder og en stadig inspiration i den daglige produktudvikling. Det er vores mål fortsat, at være medvirkende til, i fællesskab med vore kunder, at bevare og forbedre miljøet i Danmark.

 

Info

Oprettet:
19-01-2016

Job nr.:
4116184

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
19-02-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak