Kontorassistent til planlægning

Fast deltidsstilling i Odense på 30 timer pr. uge.

Vi søger for kunde i Odense en kontorassistent til en fast stilling. Der er tale om en deltidsstilling på 30 timer pr. uge med mødetid kl. 7.30-14.00 mandag til fredag.

 

Jobbet:

 

Vores kunde er et velrenommeret familiejet rengøringsfirma, som udbyder rengøring og hjemmehjælp til flere kommuner på Fyn samt rengøring i private hjem, ofte hos ældre borgere.

 

Som kontorassistent bliver du en del af det administrative team på kontoret, og får ansvaret for din egen personalegruppe og koordineringen af de daglige rengøringsopgaver og ruter til og fra borgerne. Et vigtigt arbejdsredskab for dig er telefonen, hvor du dagligt er i kontakt med både borgere og kolleger.

 

Vi forventer:

 

Din uddannelse er ikke afgørende, men vi forventer, at du har erfaring med administrativt arbejde, og gerne opgaver som telefonbetjening og planlægning. Hvis du har en baggrund inden for rengøringsbranchen er dette en fordel, men ikke et krav. Du har generelt et godt kendskab til IT og er vant til at bruge det i dagligdagen. Virksomheden anvender KMD Care, og sørger for oplæring i systemet, hvis ikke du kender dette. Du taler, læser og skriver dansk og kan fremvise en straffeattest.

 

Din person:

 

Du er struktureret og et ordensmenneske, som er god til at arbejde selvstændigt. Du kan lide at have kontakt til mange forskellige typer af mennesker, og du brænder for at yde den bedst mulige service til alle. Du trives med et arbejde i højt tempo, hvor du er i stand til at bevare overblikket, når det går stærkt. Du er stabil og positiv, og du vægter godt samarbejde med dine kolleger meget højt.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende fast stilling, hvor du bliver en del af et engageret og målrettet team i en virksomhed, der er præget af et uformelt miljø og en god fælles ånd.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Kontorassistent deltid”. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Info

Oprettet:
11-01-2018

Job nr.:
4735480

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
11-02-2018

Kontakt:
Mai-Britt Bærentsen