Kontorelev med speciale inden for administration

Drømmer du om en afvekslende hverdag, hvor du har kontakt til mange forskellige mennesker?

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum søger en elev til vores kontor i Odense C. Tiltrædelse vil være september 2018. Vi gør opmærksom på, at denne annonce er et genopslag.

 

VKAREN.DK er et vikar- og rekrutteringsbureau. Vi hjælper virksomheder i alle brancher med at finde de medarbejdere, de har brug for. Det kan være alt fra korte vikariater på en enkelt dag og til fastansættelser. Du bliver en del af vores stærke team af engagerede og motiverede medarbejdere, der hver især brænder for det, vi laver.

 

Jobbet:

 

Som kontorelev hos VKAREN.DK får du indsigt i mange forskellige administrative områder, som f.eks. ordrebehandling og salg. Din base bliver i vores booking afdeling, hvor du i telefonen taler med både vikarer og vores kunder i virksomhederne, når de har brug for hjælp. Du får derfor en hverdag, hvor du hele tiden er i kontakt med rigtig mange forskellige typer af mennesker.

 

Opgaver:

 

  • Ordremodtagelse og ordrebehandling
  • Vedligeholdelse af database
  • Modtagelse af kandidater
  • Salg
  • Diverse administrative opgaver

 

Vi forventer:

 

  • Du har afsluttet EUX, HHX plus 5 ugers EUS, eller STX/HTX/HF plus 10 ugers EUS
  • Du er udadvendt, smilende og serviceminded, da du hver dag har kontakt til vores kunder og vikarer
  • Du er selvstændig og har lyst til at udvikle dig og tage ansvar
  • Du er morgenfrisk, fleksibel og virkelig mødestabil
  • Du har flair for IT

 

Da vi alle sidder i et åbent lokale, er det vigtigt, at du trives med et tæt samarbejde med dine kolleger i dagligdagen.

 

Vi tilbyder:

 

En uddannelse i en veletableret og spændende virksomhed. Som elev hos os vil du hurtigt udvikle dig både fagligt og personligt. Du får mange afvekslende og selvstændige arbejdsopgaver, og ikke to arbejdsdage er ens. På kontoret har vi som regel meget travlt, men miljøet her er uformelt med en humoristisk omgangstone – ”Man må gerne have det sjovt, når man går på arbejde!”

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Kontorelev”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Maria Hemmingsen eller Mai-Britt Bærentsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00

 

Info

Oprettet:
07-04-2018

Job nr.:
4742514

Periode:
Elevstilling

Ansøgningsfrist:
10-06-2018

Kontakt:
Maria Hemmingsen