Lagermedarbejder til ScanPipe i Vejle

Vikariat med henblik på fastansættelse for den rette.

 

Jobbet:

 

For ScanPipe i Vejle søger vi en erfaren lagermedarbejder med tiltrædelse snarest muligt. Der er tale om et Try & Hire forløb med mulighed for efterfølgende fastansættelse for den rette person.

 

Dine primære opgaver:

 

  • Truckkørsel
  • Plukke og pakke varer meget nøjagtigt efter plukkesedler
  • Flytte varer ifølge systemordrer
  • Hjælp i butikken
  • Andre forefaldende lageropgaver

 

Du får en arbejdsuge på 37 timer, hvor arbejdstiden ligger mellem kl. 8.00 og 17.00.

 

Vi forventer, at dit faste arbejdssted flyttes til vores afdeling i Odense efter ca. 1 år.

 

Vi forventer:

 

Du har en del års erfaring med lagerarbejde. Har du erfaring fra Vand & Afløbsbranchen eller byggebranchen, er dette en stor fordel. Du har gerne en håndværksmæssig baggrund og har hænderne skruet rigtigt på.

 

Du har truckcertifikat og er rutineret med at køre med lange emner. Du har en god fysik, da jobbet også indebærer manuel håndtering af diverse produkter.

 

Da du hjælper til i butikken, er du udadvendt og forstår vigtigheden af at have en god dialog med kunderne.

 

Du taler, læser og skriver dansk og kan fremvise en straffeattest.

 

Du har flair for IT og har ingen problemer med at anvende det i din dagligdag.

 

Din profil:

 

Vi forestiller os, at du har en positiv og energisk tilgang til dine omgivelser, går forrest og tager ejerskab. Du er et ordensmenneske, som altid arbejder struktureret og med stort engagement. Du er serviceminded og forstår at have kunden i fokus. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med.

 

Vi tilbyder:

 

Et vikariat med mulighed for fastansættelse i en spændende virksomhed i vækst. ScanPipe tilbyder dig en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig og være en del af en stærk kultur med sociale arrangementer og ordnede forhold. ScanPipe prioriterer kompetencer og ansvarlighed i de menneskelige relationer højt.

 

Din ansøgning:

 

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os. Ansættelse er snarest muligt, men vi venter på den rette person. Send en ansøgning og cv til jobjylland@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejder Vejle”. Har du evt. spørgsmål kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

 

Virksomheden:

 

ScanPipe er Danmarks største grossist med speciale i VA. Vi blev grundlagt i 1993 og beskæftiger ca. 60 ansatte. Med årene er varesortimentet udvidet og udviklet, og i dag er ScanPipe lagerførende af et komplet program af produkter, indenfor regn og spildevand, til entreprenørbranchen.

 

Læs mere på www.scanpipe.dk

 

Info

Oprettet:
30-11-2016

Job nr.:
4344568

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
04-01-2017

Kontakt:
Mai-Britt Bærentsen