Lagermedarbejder til fast nat

Vikariat i Odense med mulighed for fastansættelse.

Jobbet:

 

For kunde i Odense søger VKAREN.DK en erfaren lagermedarbejder med tiltrædelse snarest muligt. Der er tale om et Try & Hire forløb med mulighed for efterfølgende fastansættelse for den rette person.

 

Der er udelukkende tale om natarbejde, men du kan selv tilrettelægge, om du arbejder 4 eller 5 dage om ugen.

 

Dine primære opgaver:

 

  • Truckkørsel
  • Daglige opgaver, hvor der arbejdes med håndterminaler
  • Diverse forefaldende lageropgaver

 

Jobbet er meget selvstændigt og indeholder en høj grad af frihed under ansvar, hvor du selv skal planlægge hvordan, du vil gribe arbejdsopgaverne an.

 

Vi forventer:

 

Du har en del års erfaring med lagerarbejde og truckkørsel og har selvfølgelig truckcertifikat.

 

Du har solid erfaring med natarbejde og trives med det.

 

Du har flair for IT og har ingen problemer med at anvende det i din dagligdag. Virksomheden arbejder i Navision, så kendskab til dette er naturligvis en fordel.

 

Du taler, læser og skriver dansk og kan fremvise en straffeattest.

 

Din profil:

 

Vi forestiller os, at du af natur trives med et arbejde i rolige omgivelser med få kolleger omkring dig i dagligdagen. Derfor er du også selvkørende og stabil og arbejder struktureret og løsningsorienteret. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med.

 

Vi tilbyder:

 

Et vikariat med efterfølgende fastansættelse i en spændende virksomhed. Du tilbydes en arbejdsplads, hvor du får mulighed for at udvikle dig og være en del af et godt og uformelt miljø med ordnede forhold.

 

Grundløn kr. 158,75 pr. time. Nattillæg efter overenskomst.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, så henvend dig til os. Opstart er gerne 1. februar, så send snarest en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Lagermedarbejder Odense”. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen eller Flemming Larsen på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Info

Oprettet:
04-01-2017

Job nr.:
4369683

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
04-02-2017

Kontakt:
Flemming Larsen