Lagermedarbejder til produktionsvirksomhed

Vikariat med henblik på fastansættelse hos Jessen Emballage i Middelfart.

Jobbet:

 

For Jessen Emballage i Middelfart søger vi en erfaren lagermedarbejder med tiltrædelse pr. 15. august. Der er tale om et try & hire forløb med henblik på efterfølgende fastansættelse. Som lagermedarbejder får du en central og vigtig rolle, hvor du sammen med den nuværende medarbejder på lageret får ansvaret for, at alt fungerer optimalt. Virksomheden har for nyligt overtaget et nyt stort lager og fungerer desuden som lagerhotel for 2 andre virksomheder.

 

Dine primære opgaver:

 

  • Varemodtagelse, primært emballage, samt truckkørsel til rette lokation
  • Pluk og levering af råvarer til produktionen
  • Kørsel med truck, læsning og tømning af biler
  • Pakning og varetage forsendelse af færdige ordrer
  • Øvrige daglige opgaver som oprydning og styring af lageret

 

Vi forventer:

 

  • Du har god praktisk erfaring med lagerarbejde
  • Du har truckcertifikat og kan håndtere store emner
  • Du trives med alle aspekter af en lagerfunktion
  • Du taler, læser og skriver dansk og kan fremvise en straffeattest

 

Din profil:

 

Vi forestiller os, at du trives i en hektisk hverdag med mange forskelligartede opgaver. Du har drive og tager ansvar og ejerskab for lageret. Du er god i kommunikationen, idet du er i daglig kontakt med både produktionsfolk, chauffører m.m. Du har et stort overblik og en solid faglig indsigt og forstår at samarbejde og bidrage positivt til løsning af opgaverne. Du har interesse i at forbedre og optimere arbejdsgange og lyst til at deltage aktivt i udviklingen af lageret.

 

Vi tilbyder:

 

Et vikariat med henblik på efterfølgende fastansættelse i en spændende virksomhed. Du tilbydes en stilling med stort ansvar og en arbejdsplads, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig. Hos Jessen Emballage indgår du i en flad organisation og bliver en del af et uformelt miljø i et fællesskab med engagerede kolleger.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, så henvend dig til os. Opstart snarest muligt. Send ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk mrk.: ”Lagermedarbejder til Jessen Emballage”. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Mai-Britt Bærentsen på 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 15.00.

 

Virksomheden:

 

Hos Jessen Emballage er vi eksperter i specialemballage. Vi har mange års erfaring og leverer specialdesignet bølgepapemballage i høj kvalitet med hurtig leveringstid til kunder i hele landet.

 

Se mere på www.jessenemballage.dk

 

Info

Oprettet:
25-06-2018

Job nr.:
4844908

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
10-08-2018

Kontakt:
Mai-Britt Bærentsen