Master Data Proces Specialist

Vikariat med potentiale hos Haarslev Industries A/S.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Haarslev Industries A/S, en proces specialist til virksomhedens Master Data afdeling. Der er tale om et vikariat på ca. 3 måneder med gode muligheder for efterfølgende fastansættelse. Opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Haarslev Industries er i implementeringsfasen af et nyt globalt ERP-system, Dynamics AX365. Du får et selvstændigt job med afvekslende opgaver og en stor kontaktflade internt såvel som eksternt.

 

Dine hovedopgaver:

 

  • Oprette og vedligeholde stamdata, varenumre, kunder, leverandører mv. i Dynamics AX365
  • Deltage i diverse projekter, samt medvirke til løbende optimering af processer
  • Supportere øvrige afdelinger i udviklingsprojekter
  • Validering af data ved udrulning af Dynamics AX365 i datterselskaber
  • Indgå som en del af første niveau brugersupport
  • Hjælpe med træningsmateriale og evt. træning af slutbrugere
  • Løbende optimering og forbedring af processer og IT-værktøjer til oprettelse og vedligeholdelse af en stigende datamængde og kompleksitet
  • Beskrive processer samt proces dokumentstyring for nye og eksisterende processer
  • Sikre at processer bliver implementeret og overholdt
  • Proaktivt fokus på forebyggelse af fejl og korrekte data

 

Vi forventer:

 

Det er en fordel, hvis du har arbejdet med stamdata i en produktionsvirksomhed, herunder oprettelse af varenumre, kunder, leverandører eller andre stamdata. Du har kendskab til Dynamics AX365 eller et tilsvarende ERP system og har generelt stærke IT-kompetencer. Du er rutineret i Excel.

 

Du har en relevant teknisk erfaring eller uddannelse - gerne som teknisk assistent eller produktionsteknolog. Du har kombineret din uddannelse med nogle års erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor du har opbygget en god indsigt i processer og arbejdsgange i hele værdikæden. Alternativt kan du have et helt andet fagligt udgangspunkt, men har specialiseret dig i stamdata og systemer. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en international produktionsvirksomhed, og det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk.

 

Din profil:

 

Som person er du systematisk, analytisk og kvalitetsbevidst. Du motiveres af at skabe struktur og systematik i en hverdag med mange aktiviteter og mange bolde i luften. Du tager ejerskab og arbejder selvstændigt og sætter en ære i at følge opgaver og projekter til dørs. Du skal korrespondere på tværs af mange afdelinger, hvorfor det er vigtigt, at du er opsøgende, analytisk og lyttende. 

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat med gode muligheder for fastansættelse i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får rig mulighed for at præge dine opgaver og fremtid. Du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af en god fælles ånd og faglig professionel tilgang til opgaverne.

 

Ansøgning:

 

Ønsker du at komme i betragtning til denne stilling, hører vi gerne fra dig så hurtigt som muligt. Send venligst ansøgning og CV til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Masterdata specialist”. Vi behandler ansøgningerne løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. For yderligere information, ring venligst til Marlene Bak på 70 15 20 10.

 

Virksomheden:

 

Haarslev Industries A/S er en førende global producent af proces- og anlægsudstyr, der leverer kraftfulde løsninger til gavn for det globale miljø. Virksomheden leverer komplette systemer og udstyr til behandling af animalske biprodukter, husholdningsaffald, spildevandsslam, biobrændstoffer og biprodukter fra mad og drikkevareproduktion.

Haarslev koncernen har projekt- og produktionssteder i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland, Tyrkiet og Kina samt salgs- og servicelokationer i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Haarslev Industries A/S beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan, hvoraf godt 450 medarbejdere er i Danmark. Se mere på
www.haarslev.com

Info

Oprettet:
31-10-2018

Job nr.:
4898475

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
03-12-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak