Produktionsplanlægger med Key Account ansvar

Fast stilling hos Næsby Maskinfabrik A/S.

Vi søger for Næsby Maskinfabrik A/S, en produktionsplanlægger.

 

Jobbet:

 

Din stilling vil være en kombination af produktionsplanlægning og en Key Account funktion rettet mod internationale kunder. Du indgår i et team med 4 kolleger bestående af produktionstekniske medarbejdere, en planlægger samt produktionschefen.

 

Dine arbejdsopgaver:

 

  • Kapacitetsstyring og planlægning med produktionen og supportteamet
  • Styre og generere produktionsordrer i ERP-system
  • Varetage indkøb af komponenter, råvarer og serviceydelser
  • Vedligeholdelse og koordinering af leverandører og aftaler
  • Deltage i opfølgning, udvikling og optimering af interne processer
  • Sikre information til gruppen og tværfaglig samarbejde med ledelse
  • Korrespondance med Key Account kunder

 

Du vil få en bred pallette af opgaver og der vil blive rig mulighed for at udvikle dig i stillingen med ansvar for egne kunder, kontrakter og aftaler.  

 

Vi forventer:

 

Du har nogle års erfaring fra en lignende stilling og en relevant uddannelse som produktionsteknolog, maskintekniker, ingeniør eller lignende, gerne fra en ordreproducerende industri. Det er klart en fordel, hvis du har brancheerfaring. Det er vigtigt, at du er vant til at samarbejde med store kunder, og at du trives i et hektisk miljø. Du udfører dine opgaver med omhu, er kvalitetsbevidst og arbejder målrettet og løsningsorienteret. Du er stærk til IT, har gode kommunikative evner og behersker flydende dansk og engelsk både skriftligt og mundtligt.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende stilling i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får gode muligheder for at forme din hverdag og fremtid.  Du bliver en del af et professionelt team i et uformelt miljø, hvor positivitet og nye initiativer værdsættes. Du kommer til at referere til den adm. direktør. Vi tilbyder dig gage efter kvalifikationer samt pension.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsplanlægger”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10, alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.


Virksomheden:

 

”Næsby Maskinfabrik A/S er en familieejet virksomhed, som siden 1999 har oparbejdet stor erfaring inden for pladebearbejdning af stål og aluminium. Det er en naturlig del af vores virksomhedskultur at være en seriøs og stabil underleverandør, som skaber størst mulig værdi for vores kunder. Vi stræber efter at levere en høj og ensartet kvalitet til den ønskede leveringstid.

 

At vi er familieejet betyder, at ejerne er med i den daglige drift af virksomheden, og at der ikke
er langt fra beslutning til handling. Det vigtigste for os er, at vores kunder oplever os som en betroet samarbejdspartner. Flere af vores kunder har vi således haft et tæt samarbejde med siden
virksomhedens start”.

 

Info

Oprettet:
03-03-2016

Job nr.:
4146634

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
03-04-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak