Projektleder

Spændende stilling med potentiale hos GEA i Skanderborg.

Jobbet:

 

Vi søger for GEA en Projektleder til hovedkontoret i Skanderborg.

 

Som projektleder vil du blive en del af Service i GEA Danmark, som udgør 35 personer. Du indgår i et team på 5 mand og refererer til Servicechefen. Du bliver ansvarlig for projektet fra salget er gennemført til garantiperioden er afsluttet. Du vil spille en vigtig rolle i samarbejdet med den centrale organisation der supporterer med udvikling og implementering af nye innovative servicetilbud og ydelser.
Vi ønsker en profil, der har erfaring med tekniske og projektledelsesmæssige opgaver, og der vil for den rette kandidat endvidere være mulighed for at varetage en teamlederrolle i forbindelse med koordinering og fordeling af opgaverne i afdelingen.

 

Primære opgaver:

 

  • Overordnet ansvar for succesfuld gennemførelse af projekter
  • Overordnet ansvar for garantikrav i forbindelse med projekter
  • Udføre interne udviklings- og innovationsaktiviteter i samarbejde med kolleger i organisationen
  • Virksomhedens repræsentant i større projekter, som udføres i samarbejde med andre dele af organisationen
  • Fungere som "ambassadør" mellem kunden og projektgruppen ved gennemførsel af større projekter. Det er hensigten, at du bliver kundens primære kontaktperson hos GEA
  • Support til både interne og eksterne samarbejdspartnere
  • Du skal forvente begrænset rejseaktivitet - primært i Danmark

 

Din baggrund:

 

Du kan dokumentere erfaring med projektledelse. Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til kontraktforhold i forbindelse med procesløsninger. Du har gerne erfaring fra en teknisk industriel mellemstor virksomhed. Det er vigtigt, at du trives i en international kompleks organisation og har erfaring med at samarbejde på tværs af afdelinger samt gennemført eller deltaget i procesforbedringsprojekter.

 

Desuden har vi følgende forventninger:

 

  • Du er teknisk uddannet som Maskinmester, Maskiningeniør eller Elektroingeniør
  • Det er et krav, at du behersker engelsk og dansk på forhandlingsniveau både mundtligt og skriftligt. Har du gode tyskkundskaber, er dette en fordel
  • Du er rutineret i Excel, og har generelt flair for IT

 

Som person er du proaktiv og har gennemslagskraft. Du er innovativ og selvmotiverende og evner at tænke ud af boksen. Du arbejder struktureret og analytisk og formår hurtigt at gennemskue komplekse sammenhænge. Du er åben og direkte og har et kommercielt og kundeminded ”mindset”. Dit humør og engagement smitter positivt af på både kunder og kolleger og du er omstillingsparat og fleksibel orienteret.   

 

Vi tilbyder:

 

En udfordrende og selvstændig stilling i en veldrevet virksomhed med base i Skanderborg. Du bliver en del af en stor og international koncern med en velrenommeret produktportefølge, der er førende i inden for fødevaresektoren og drives af kommercielt indstillede kolleger - teknikere, ingeniører og faglærte.  Du får gode muligheder for at forme og udvikle stillingen og bidrage med stabilisering og udvikling af den danske projekt- og serviceorganisation.  God oplæring af professionelle kollegaer med mange års brancheerfaring, så du på den måde bliver en del af et stærkt team, der kommer til at positionere GEA Danmark som kundens foretrukne samarbejdspartner.

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send din ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Projektleder”. Ansøgningerne bliver behandlet løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutteringsansvarlig Marlene Bak på 70 15 20 10.

 

Virksomheden:

 

GEA er en af verdens største leverandører af teknologi til fødevareindustrien og til en bred vifte af procesindustrier. Som en international teknologigruppe fokuserer GEA på at være førende inden for procesteknologi og komponenter samt service til sofistikerede produktionsprocesser. I 2014 omsatte GEA for mere end € 4.5 milliarder, hvoraf mere end 70 % kom fra fødevaresektoren, som er en langsigtet vækstsektor. GEA beskæftiger omkring 18.000 mennesker på verdensbasis, fordelt på forretningsområderne Equipment og Solutions samt Service.

 

Salg, Service samt eksekvering af mindre projekter foregår via ca. 45 lokale salgsselskaber, hvoraf GEA Danmark er det ene. GEA Danmark er repræsenteret på 4 lokationer – Skanderborg, Søborg, Ålborg samt Slagelse og har i alt ca. 65 medarbejdere.

 

GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland.
 

 

Info

Oprettet:
26-02-2016

Job nr.:
4142497

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
26-03-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak