Regnskabsmedarbejder til financial controlling

1 års vikariat med gode muligheder for efterfølgende ansættelse.


Vi søger for GEA Farm Technologies Mullerup A/S, en dygtig Regnskabsmedarbejder til Ullerslev. Du kommer til at indgå i regnskabsafdelingen og fungere i tæt samarbejde med afdelingens ledelse og kollegaer i GEA koncernen.    

 

Jobbet:

 

Det overordnede formål med jobbet er at sikre høj kvalitet og forretningsmæssig værdi.

 

Dine primære opgaver:

 

  • Månedsafslutning og indrapportering, herunder KPI rapportering
  • Udarbejdelse af budgetter og forecast
  • Analyse og rapporter inkl. statistikker, intrastat m.m.
  • Periodiseringer og afstemninger
  • Varetage anlægskartotek
  • Opfølgning på debitorer og håndtering af kreditforsikring
  • Momsafstemninger og diverse indberetninger
  • Øvrige ad hos opgaver vil forekomme, herunder kontering, rykker håndtering m.m.

 

Da bogholderiet skal outsources til ekstern aktør, vil du ligeledes skulle facilitere igangværende overdragelse. Denne opgave vil ikke have indflydelse på dine ovennævnte opgaver.

 

Din profil:

 

Du er uddannet HD, merkonom, har en revisor baggrund eller erfaring fra lignende stilling. Du har naturligvis en god regnskabsmæssig forståelse, er god til IT, herunder MS Office pakken og ERP systemer, gerne SAP. Det er vigtigt, at du er kommunikativ stærk på såvel dansk som engelsk og trives i et internationalt miljø. Overdragelsen foregår på engelsk. Vi forventer, at du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver og er vedholdende og opsøgende. Det vægtes ligeledes, at du er analytisk, kvalitetsminded og positiv af natur.


Vi tilbyder:

 

Du vil få en udfordrende og dynamisk stilling med rigtig gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt. Du kommer til at indgå i lokalt team på 40 engagerede kollegaer, men bliver samtidig en del af en stor og international videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet af vedvarende gode resultater.

 

Stillingen er i første omgang tidsbegrænset til et år, og du bliver ansat på en funktionærlignende kontrakt. For den rette, er der dog gode muligheder for ansættelse herefter. Gage efter kvalifikationer samt god pension.


Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA Farm Technologies Mullerup A/S, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Regnskabsmedarbejder til controlling”. Vores mål er at besætte stillingen snarest og gerne inden for 14 dage. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri.

 

GEA har ca. 18.000 ansatte verden over og omsatte i 2014 for mere end 4,5 milliarder Euro.

 

GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland.

 

I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er vi ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

 

Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

Info

Oprettet:
09-05-2016

Job nr.:
4190710

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
04-06-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak