Revisorassistent

Spændende vikariat med potentiale.

Vi søger for kunde i Billund Kommune, en dygtig revisorassistent med start så hurtigt som muligt. Der er tale om et vikariat på fuld tid i ca. 3 måneder og med gode muligheder for fastansættelse efterfølgende.


Jobbet:

Udarbejde regnskab og måneds- og kvartalsbalancer for større og minde virksomheder inden for mange brancher. Herunder bogføring, afstemning, finans, indkomst- og formueopgørelser. Du skal ligeledes varetage skattedisponeringer, momsopgørelser og indberetning, samt indberetning til erhvervsstyrelsen, skat, etc. Andre regnskabsrelaterede opgaver kan forekomme samt diverse ad-hoc opgaver, også af praktisk karakter.

 

Din profil:

Du er faglig stærk og uddannet inden for regnskab HD eller revision og har nogle års relevant erfaring med ovenstående. Vi foretrækker, at du har erfaring fra et revisionskontor, men det er ikke et krav. Du er dedikeret og har stor interesse for dit område. Du er forretningsminded, handlingsorienteret og har en proaktiv tilgang til dine opgaver og omgivelser. Det er vigtigt, at du er analytisk, omhyggelig, tager ansvar og arbejder selvstændigt. Vi forventer, at du er vant til at arbejde med IT, herunder MS Office pakken, C5 og evt. Audit+/Magnus.

 

Vi tilbyder:

Du bliver en del af et veletableret revisionsselskab med et åbent og samarbejdsorienteret miljø, hvor faglighed og medarbejdertrivsel er vigtige elementer i dagligdagen. Du vil indgå i en kultur, hvor kundens behov og høj kvalitet er i fokus, og hvor du er med til at sikre det bedste resultat. Du bliver en del af et mindre team i et åbent kontor og får mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt. For den rette person er der gode muligheder for fastansættelse. Vi tilbyder løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

Matcher overstående dine kvalifikationer og har du interesse i stillingen, hører vi gerne fra dig. Send dit cv samt en beskrivelse af dig selv og dine kompetencer til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Revisorassistent”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

 

Info

Oprettet:
22-01-2016

Job nr.:
4118438

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
22-02-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak