Salgskonsulent til teglbranchen

Spændende fast stilling hos Steffen Sten ApS i Odense.

Vi søger for kunde, Steffen Sten ApS i Odense, en salgskonsulent.


Steffen Sten leverer tegltagsten og belægningsklinker til det skandinaviske marked. Salget foregår bl.a. via et net af byggematerialeforhandlere og trælaster i hele landet samt i Sverige. Steffen Sten forventer fortsat vækst og positiv udvikling og søger derfor en dygtig salgskonsulent. Du bliver en del af en veletableret virksomhed, som er kendt for et højt serviceniveau og produkter af høj kvalitet.


Jobbet:

Som salgskonsulent skal du medvirke til at udvikle og ekspandere forretningen. Du skal rådgive om og sælge produktløsninger til firmaets nuværende kunder samt udbrede kendskabet til virksomhedens produkter til potentielle nye kunder. Du får ansvar for at opsøge, planlægge og gennemføre kundemøder til såvel eksisterende som nye kunder. Det forventes, at du deltager i messer, kundearrangementer og lignende. I samarbejde med dine kolleger skal du beregne tilbud, varetage opfølgning og i det hele taget tage ejerskab og ansvar for processen.

 

Din profil:

Vi forventer, at du har nogle års erfaring med eksternt og opsøgende salg, gerne fra en lignende branche eller kundesegment. Du har en relevant kommerciel uddannelse og en håndværksmæssig baggrund eller tilsvarende. Du arbejder struktureret, har overblik og er god til at ajourføre dine opgaver systematisk. Du er IT vant og daglig bruger af Office pakken. Da kontakten til producenten samt leverandørarrangementer foregår på tysk, er det vigtigt, at du at du taler og forstår tysk. Vi forestiller os, at du brænder for salg, er ambitiøs og har en seriøs tilgang til dine opgaver og omgivelser. Som person er du god til at kommunikere på mange niveauer, du er empatisk og forstår, at din succes skabes i samarbejde med kunden. Dit drive sikrer, at du får gennemført salgsprojekterne, og du har en positiv indstilling og trives i en foranderlig og udfordrende hverdag.

 

Vi tilbyder:

En udfordrende og spændende stilling i en veldrevet virksomhed, med base på havnen ved Odins Bro i Odense. Du får en grundig introduktion til kunder og produkter. Du kommer til at samarbejde med, og referere til den administrerende direktør. Du bliver en del af et engageret og driftigt team, hvor der er godt humør og et højt energiniveau. Dit geografiske område vil primært være Fyn og Jylland, hvor du varetager opsøgende salg, men også vedligeholder eksisterende relationer og kunder. Du vil få stillet en bil til rådighed med vareprøver og udstyr samt mobil og pc. Gage efter kvalifikationer og pensionsordning.

 

Ansøgning:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send din ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgskonsulent”. Ansøgningerne bliver behandlet løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10.

 

Virksomheden:

Tysk grundighed og danske traditioner

Steffen Sten ApS er en virksomhed i vækst med pt 6 ansatte, fordelt på forskellige funktioner.

Virksomheden har siden 1997 leveret tegltagsten og belægningsklinker til det skandinaviske marked. Beliggenheden er centralt placeret på Odense Havn ved Odins Bro, og det er her fra salget foregår. Steffen Sten forhandler i dag et bredt sortiment af kvalitetsteglprodukter, som henvender sig til store offentlige byggerier, opførelsen af private parcelhuse, samt større eller mindre renoveringsopgaver. Virksomheden har på belægningssiden et tæt samarbejde med landets store landskabsarkitekter og leverer klinker til institutioner som TIVOLI, Odense Kommune mm.

Kvalitet, leveringssikkerhed, service og velfungerende logistik er nøgleordene hos Steffen Sten.

 

 

Info

Oprettet:
13-01-2016

Job nr.:
4111300

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
13-02-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak