Salgskonsulenter til betalingsrådgivning

Vikariater med potentiale i Odense.

For kunde DK Online A/S, søger VKAREN.DK konsulenter til salg og rådgivning af betalingsløsninger til den danske detailhandel. Der er der tale om et vikariat med direkte ansættelse hos vores kunde. Forventet opstart i august til og med december 2016. For rette vedkommende er der gode muligheder for fastansættelse.  

 

Jobbet:

Du skal ud fra egen kundeportefølje kontakte kunder inden for detailhandlen og tilbyde samt rådgive om DK Online´s produktpalette. Der er tale om opsøgende telefonsalg.

 

Vi tilbyder:

Du bliver en del af et sjovt og salgsinspireret miljø og vil blive oplært i salgstræning baseret på din personprofil. Du får en fast grundløn på 18.000 kr. pr. måned og gode muligheder for at opnå bonus allerede fra start. Dine kollegaer i teamet har en gennemsnitsløn inkl. bonus på 32.500 kr. Arbejdstider: mandag – torsdag kl. 8.00 - 16.00, fredag kl. 8.00-15.30. Du bliver en del af en kultur, hvor der er højt til loftet, sociale arrangementer og hvor der hver dag er 30 minutters gratis motion inden for arbejdstiden.

 

Din profil:

Du har erfaring fra salg, detailhandlen eller blot brænder for opgaven. Du skal være stærkt motiveret for at skabe resultater, have et højt drive og elske at skabe relationer mellem dig og kunderne. Telefonen vil være dit primære værktøj. Lignende erfaring fra tidligere jobs kræves ikke, da DK Online A/S træner og uddanner deres personale.

DK Online afholder løbende informationsmøder, hvor der bl.a. bliver gennemgået salgsmodeller, vilkår og præstationskultur. Du har mulighed for at deltage efter aftale med VKAREN.DK.

 

Ansøgning:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af teamet hos DK Online A/S, hører vi gerne fra dig. Send en kort ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgskonsulent” Da vi løbende udvælger kandidater, opfordrer vi dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til VKAREN.DK på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.


Virksomheden:

DK Online A/S er en del af betalingskoncernen Bambora, der sælger og udlejer betalingsløsninger. Bambora er en global virksomhed der samlet har 650 ansatte fordelt i Europa, Canada og Australien. Bambora tilbyder betalingsløsninger, der indeholder både betalingsterminaler, online betalingsgateway og indløsningsaftaler til de mest anvendte betalingskort på det danske marked. Vores ambition er, altid at levere den bedste løsning samt oplevelse for vores kunder. Du har mulighed for at læse og se mere på www.dkonline.nu

 

Info

Oprettet:
15-08-2016

Job nr.:
4236379

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
30-08-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak