Salgssupport

Spændende stilling hos GEA i Skanderborg.

Vi søger for GEA en salgssupport til APC Dairy. Du bliver en del af et større globalt team og kommer til at arbejde tværfagligt og organisatorisk, med base i Skanderborg.

 

Jobbet:

 

Som salgssupport får du til opgave at supportere den globale APC Dairy gruppe.

 

  • Du skal varetage registrering af forespørgsler i systemet
  • Sikre opdatering og koordinering af tilbudslister til rapportering
  • Udarbejde og administrere tilbudstemplate, herunder tekst, pristjek og layout
  • Registrering af tilbud i Excel eller ERP system
  • Koordinere produkt- og salgsseminarer med dertil hørende praktiske opgaver
  • Deltage i diverse ad-hoc opgaver  

 

Din profil og kompetencer:

 

Vi forestiller os, at du har en relevant kommerciel baggrund eller et par års erfaring fra en lignende support- eller administrativ funktion. Det er klart en fordel, hvis du har erfaring fra en større international virksomhed. Du er stærk til IT, herunder MS Office pakken. Da du blandt andet kommer til at arbejde en del i Power Point og Excel, er det klart en fordel med erfaring heri. Din kontaktflade er international, hvorfor det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk og dansk.

 

Da du kommer til at arbejde med mange interne og eksterne samarbejdspartnere, er kommunikation og service nøgleord, ligesom vi forventer, at du har øje for kvaliteten i det, du laver. Som person er du udadvendt, positiv og opsøgende af natur, kan lide at samarbejde og har et godt humør. Det er vigtigt, at du er struktureret og analytisk i din tilgang til dine opgaver og evner at have et godt overblik i forhold til arbejdsgange og flowet i diverse processer.  

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og bred stilling med mulighed for forskelligartede opgaver, i en stor og international virksomhed. Du bliver en del af et engageret team på tværs af flere lande og får base i Skanderborg på GEAs hovedkontor. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet af vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer samt pension.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Salgssupport til GEA” Vores mål er at besætte stillingen snarest og gerne inden for de nærmeste uger. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 
GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri.

 

GEA har ca. 18.000 ansatte verden over og omsatte i 2014 for mere end 4,5 milliarder Euro.

 

GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland.

 

I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er vi ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

 

Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

 

Info

Oprettet:
05-02-2016

Job nr.:
4128956

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
26-02-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak