Svejsekoordinator

Fast stilling i Odense.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for Næsby Maskinfabrik A/S, en Svejsekoordinator.  

 

Jobbet:

 

Næsby Maskinfabrik A/S er i udvikling og søger derfor en Svejsekoordinator.

 

Du indgår i et engageret team i produktionsteknisk afdeling i en veletableret produktionsvirksomhed, der har mange års erfaring med fleksible og professionelle løsninger inden for pladebearbejdning.

 

Primære arbejdsopgaver:

 

 • Godkende materialecertifikater på råvarer
 • Sørge for at svejsere har de nødvendige certifikater
 • Sørge for at virksomheden er dækket ind med WPQR og WPS
 • Udarbejde svejseplaner og svejselog
 • Udføre og godkende heat-inputmålinger
 • Vikariere for virksomhedens QC-inspektør
 • Opfølgning på svejsearbejde, herunder stikprøver og vedligehold
 • Udvikling af nye og bedre svejseprocesser med både kort og langt sigte
 • Bidrage til udarbejdelse af tekniske dokumentationspakker
 • Deltage i interne/eksterne kvalitetsmøder
 • Ad hoc

 

Vi forventer:

 

Du har erfaring fra en lignende stilling samt en relevant uddannelse som smed, svejser m.m. Vi ser helst, at du er IWS uddannet, også selvom dette er sket for nyligt. Du er god til at visualisere og planlægge og er erfaren bruger af Office-pakken, herunder Excel. Du har generelt flair for IT. Det er vigtigt, at du har drive, arbejder målrettet og engageret med dine opgaver og er god til at kommunikere og inddrage andre – også når dette foregår på engelsk. Vi forventer, at du hviler i dig selv, er velfunderet og tager ansvar, gerne krydret med robusthed og humor.      

 

Vi tilbyder:


En spændende stilling i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får gode muligheder for at forme din hverdag og fremtid. Du bliver en del af et professionelt team i et uformelt miljø, hvor positivitet og nye initiativer værdsættes. Vi tilbyder dig gage efter kvalifikationer samt pension.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Svejsekoordinator”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10, alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Virksomheden:

 

”Næsby Maskinfabrik A/S er en familieejet virksomhed, som siden 1999 har oparbejdet stor erfaring inden for pladebearbejdning af stål og aluminium. Det er en naturlig del af vores virksomhedskultur at være en seriøs og stabil underleverandør, som skaber størst mulig værdi for vores kunder. Vi stræber efter at levere en høj og ensartet kvalitet til den ønskede leveringstid.


At vi er familieejet betyder, at ejerne er med i den daglige drift af virksomheden, og at der ikke
er langt fra beslutning til handling. Det vigtigste for os er, at vores kunder oplever os som en betroet samarbejdspartner. Flere af vores kunder har vi således haft et tæt samarbejde med siden
virksomhedens start.”

 

 

Info

Oprettet:
30-03-2016

Job nr.:
4162500

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
30-04-2016

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak