Tekniker til PTA


Jobbet:

 

Da vores kunder har travlt, søger VKAREN.DK teknikere til vores emnebank. Der er tale om kortere og længerevarende vikariater samt Try & Hire forløb. 

 

De opgaver, vi oplever efterspørgsel på, er baseret på udarbejdelse af teknisk dokumentation og konstruktion i 3D, indkøb af delkomponenter, udarbejdelse af styklister, teknisk sparring med produktionen og leverandører med mere. Derudover vil der være øvrige ad-hoc opgaver.  

 

Vi forventer:

 

Du har en relevant uddannelse som teknisk designer, produktions teknolog, industritekniker, maskintekniker eller lignende. Du har grundlæggende en god forståelse inden for dit felt og kan arbejde selvstændigt med dokumentation og PTA relaterede opgaver og kundespecifikke løsninger.

 

Personlige kvalifikationer: 

 

Som person er du motiveret, forandringsparat og positiv med en udadvendt tilgang til dine omgivelser. Du arbejder effektivt og målrettet, har en logisk tankegang og naturlig interesse i at opnå det bedste resultat. Det vægtes, at du er omstillingsparat, kvalitetsbevidst og overholder deadlines.

 

Vi tilbyder:

 

Du bliver tilknyttet et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau og får dermed gode jobmuligheder i spændende virksomheder på Fyn og Trekantområdet. Du vil få rig mulighed for at bruge dine kompetencer, samarbejde med spændende mennesker, skabe netværk og udvikle dig fagligt og personligt.

 

Din ansøgning:

 

Ønsker du at blive en del af VKAREN.DK og matcher du ovennævnte, hører vi gerne fra dig. Opret din profil og kompetencer på www.vkaren.dk og send evt. også dit cv direkte til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Tekniker til PTA”. Vi ser frem til at høre fra dig.

 

Info

Oprettet:
07-09-2017

Job nr.:
4610052

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
31-10-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak