Teknisk konsulent

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger en Teknisk konsulent til vikar- og rekrutteringsbranchen.

Da vi oplever større efterspørgsel på personale til de tekniske områder i industrien, søger vi en ny kollega til vores kontor i Odense.

 

Jobbet:

 

Som Teknisk konsulent hos VKAREN.DK bliver du en del af en virksomhed i udvikling, der har fokus på og brænder for at finde kvalificeret personale til vikariater og faste stillinger.

 

Din stilling som Teknisk konsulent vil være målrettet det industritekniske segment. Dine primæropgaver vil være matchning af personale til de tekniske områder. Det drejer sig om stillinger som smede, industriteknikere, teknisk designer, mekaniker, elektriker, montører og andre tekniske profiler.

 

I matchningsprocessen ligger hele forløbet fra ordremodtagelse fra kundens ønske om medarbejder, til stillingen er besat. Dette kan både være vikariater såvel som faste stillinger.

 

I selve processen indgår afdækning af stillings- og personprofil, udfærdigelse af annonce, udvælgelse af rette medier til annonce, screening, indkaldelse og afholdelse af samtaler, evt. test og sidst præsentation til kunden.

 

Du bliver en del af et engageret kollegateam, der naturligvis vil sørge for, at du bliver klædt på til at løse dine opgaver inden for VKAREN.DKs matchproces og koncept.

 

Vi forventer:

 

Det er afgørende, at du har en erhvervsfaglig uddannelse indenfor industrien eller et teknisk erfaringsgrundlag, gerne fra en produktionsvirksomhed. Du har et godt kendskab til de kompetencekrav og jobområder, der skitseres ovenfor, er  administrativ velfunderet og vant til at arbejde med IT.

 

Du skal, sammen med dine kollegaer, præsentere VKAREN.DK som den foretrukne samarbejdspartner, skabe værdi og finde de rigtige bemandingsløsninger. Det er ikke et krav, at du har erfaring fra vikar- eller rekrutteringsbranchen.

 

Din person:

 

Som person er du imødekommende, relations skabende og har et personligt drive. Du har fokus på detaljer, er proaktiv og har en struktureret tilgang til dine opgaver. Du arbejder analytisk og målrettet, trives med et højt energiniveau og elsker at holde mange opgaver i gang på én gang. Din hverdag er præget af tæt samarbejde med dine kollegaer og kunder, og du er af natur løsningsorienteret og ivrig efter at skabe gode personalemæssige resultater.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende hverdag med et bredt indhold samt faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 20 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede. VKAREN.DK har et godt brand i vikar- og rekrutteringsmarkedet, er kendt for grundig udvælgelse, gode referencer og kundetilpassede løsninger. Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Arbejdstiden kan ligge i tidsrummet 8.00-17.00. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk konsulent”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Info

Oprettet:
13-08-2018

Job nr.:
4863948

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
13-09-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak