Teknisk ordrebehandler

Vikariat med potentiale hos Haarslev Industries A/S.

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Haarslev Industries A/S, en Teknisk ordrebehandler.

 

Jobbet:

 

For vores kunde, Haarslev Industries A/S, søger vi en Teknisk ordrebehandler til et vikariat på foreløbigt 6 måneder. Opstart hurtigst muligt.

 

Opgaver:

 

Virksomheden er i implementeringsfasen af et nyt globalt ERP system, og vi søger derfor en medarbejder, som kan aflaste teamet på 5 ansatte i reservedelsafdelingen inden for ordrebehandling.
 

Dine primære ansvarsopgaver vil være indtastning af ordrer, som modtages på mail fra datterselskaberne. Ordrerne kontrolleres og tastes ind i virksomhedens eget system, Concorde XAL. Det er afgørende, at du konstant har fokus på lagerbeholdning, leveringstider samt at kost- og salgspriser er korrekte.

 

Vi forventer:

 

Det er et krav, at du har god erfaring med ordrebehandling, gerne fra en international produktionsvirksomhed. Vi ser helst, at du har en teknisk eller evt. håndværksmæssig baggrund og gerne erfaring med at åbne og læse tegninger, da produkterne, du håndterer, er teknisk komplekse. Du har en god fornemmelse for ordre flow og god kommerciel forståelse. Vi forventer, at du har erfaring med et eller flere ERP systemer, f.eks. Navision og Concorde XAL samt Office pakken. Det er vigtigt, at du taler og skriver dansk og engelsk.

 

Din person:

 

Du har teknisk flair og er et udpræget ordremenneske, som arbejder omhyggeligt og struktureret med fokus på detaljen samt har et godt overblik. Du opsøger gerne selvstændigt dine opgaver og trives med en support funktion, hvor du i samarbejde med teamet hele tiden sørger for et konstant og optimalt flow af dine opgaver. Du er fleksibel og yder altid en ekstra indsats i travle perioder.


Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat med potentiale i en international virksomhed. Du bliver en del af et engageret og målrettet team i en afdeling, der er præget af en god fælles ånd og faglig professionel tilgang til opgaverne.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk ordrebehandler”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marlene Bak alle hverdage på 70152010.

 

Virksomheden:

 

Haarslev Industries A/S er en førende global producent af proces- og anlægsudstyr, der leverer kraftfulde løsninger til gavn for det globale miljø. Virksomheden leverer komplette systemer og udstyr til behandling af animalske biprodukter, husholdningsaffald, spildevandsslam, biobrændstoffer og biprodukter fra mad og drikkevareproduktion.

Haarslev koncernen har projekt- og produktionssteder i Danmark, Spanien, Brasilien, Tyskland, Tyrkiet og Kina samt salgs- og servicelokationer i Norge, Peru, USA, Malaysia, New Zealand, Indien, Frankrig og Rusland. Haarslev Industries A/S beskæftiger ca. 1.200 medarbejdere på verdensplan, hvora godt 450 medarbejdere er i Danmark. Se mere på www.haarslev.com

Info

Oprettet:
28-09-2017

Job nr.:
4632915

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
28-10-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak