VKAREN.DK søger en morgenfrisk studiemedhjælper

Vi søger en ny medarbejder til Odense.

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum søger en studiemedhjælper til vores kontor i Odense C. Du bliver en del af vores stærke team af engagerede og motiverede medarbejdere, der hver især brænder for det, vi laver.

 

VKAREN.DK er et vikar- og rekrutteringsbureau. Vores kunder efterspørger som oftest ufaglært arbejdskraft, men vi arbejder inden for alle brancher og tilbyder både faglærte, administrative, og mere teknisk prægede stillinger. Vi arbejder primært med vikariater af forskellig varighed, men løser også tungere rekrutteringsopgaver.

 

Jobbet:

 

Du bliver personaleassistent og du alene har ansvaret for at åbne kontoret om morgenen kl. 6.00. Dine primære arbejdsopgaver vil være at dække sygemeldinger samt ekstra behov for bemanding ved vores kunder. Dette gøres udelukkende telefonisk.

 

Derudover vil der være forskellige kontoropgaver samt rengøring.

 

Vi forestiller os, at du er under uddannelse og har et par år tilbage af din kandidat eller bachelor.

 

Mødetiden er kl. 6.00-10.00 cirka 3 gange ugentligt. Der vil forekomme ekstra timer i forbindelse med ferieperioderne, især sommerferien.

 

Vi forventer, at du:

 

  • er selvstændig, ansvarsbevidst og moden
  • har flair for kommunikation og service
  • arbejder meget struktureret
  • har en positiv tilgang til tingene
  • kan bevare overblikket, også når der er travlt
  • har en god telefonstemme

 

Vi tilbyder:


Et spændende studiejob i en dynamisk virksomhed. På kontoret har vi som regel meget travlt, men miljøet her er uformelt med en humoristisk omgangstone – ”Man må gerne have det sjovt, når man går på arbejde!”

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Personaleassistent”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marianne Rishede eller Maria Hemmingsen på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
24-02-2017

Job nr.:
4420488

Periode:
Studiejob

Ansøgningsfrist:
24-03-2017

Kontakt:
Maria Hemmingsen