Håndværker til virksomhed i Fredericia

Vikariat med henblik på fastansættelse.

For kunde i Fredericia søger VKAREN.DK en håndværker. Der er tale om et try and hire forløb, hvor du ansættes som vikar med henblik på efterfølgende fastansættelse i virksomheden. Forventet opstart er 7. januar 2019.

 

Virksomheden er leverandør til både små og store anlægsprojekter og fremstiller en lang række forskellige produkter i beton.

 

Jobbet:

 

Som håndværker indgår du i et team af både tømrere, smede og andre erfarne arbejdsfolk, og dine opgaver er bl.a.:

 

  • Skille og samle forme/forskallinger
  • Gøre forme støbeklar med armering
  • Assistere med løft fra loftskran
  • Diverse gå-til-hånde opgaver

 

Arbejdstid er mandag til torsdag kl. 7.00-15.10, fredag kl. 7.00-14.40.

 

Vi forventer:

 

Du kan være faglært såvel som ufaglært, og det er en fordel, hvis du har erfaring fra beton- eller byggebranchen, hvor du måske har lavet lignende opgaver. Det er vigtigt, at du har fysikken i orden, da tunge løft vil forekomme.

 

Din person:

 

Du er mødestabil og pligtopfyldende og en glad og positiv kollega. Du er stolt af det, du laver og vægter kvalitet højt i dit arbejde. Vi forventer, at du tager ansvar, er god til at samarbejde og har en høj arbejdsmoral. Du er fleksibel i forhold til arbejdstider, idet der af og til kan være ca. 1 times overarbejde.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder et try and hire forløb med henblik på fastansættelse i en virksomhed med gode forhold og dygtige og engagerede kolleger i et uformelt miljø med en god tone.

 

Din ansøgning:

 

Passer overstående på dine kvalifikationer, så send en kort ansøgning og cv til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Håndværker Fredericia”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Carina Kruse på 70 15 20 11 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Opstart hurtigst muligt – så kontakt os allerede i dag!

Info

Oprettet:
14-12-2018

Job nr.:
4918977

Periode:
Vikariat med henblik på fastansættelse

Ansøgningsfrist:
15-01-2019

Kontakt:
Carina Kruse

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login