IT konsulent


VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for kunde på Nordfyn en IT konsulent til projektansættelse.

 

Jobbet:

 

Virksomheden er i implementeringsfasen af et nyt globalt ERP system, og søger derfor en projektmedarbejder, der opfylder et eller flere af følgende punkter:

 

  • Erfaring med AX2012 eller Dynamics 365 operation
  • Erfaring som projektleder eller -assistent i ERP implementering projekter
  • Test koordinator erfaring

 

Projektets varighed estimeres til ca. 3 måneder.

 

Vi forventer:

 

Du har en relevant teknisk erfaring eller uddannelse inden for IT. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en international produktionsvirksomhed, og det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk. Du arbejder meget detaljeorienteret og struktureret og trives med selvstændige opgaver.

 

Personlige kompetencer:

 

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv indstilling. Du har en god faglig indsigt og forståelse. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt med overblik og har gode samarbejdsevner.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en spændende projektansættelse i en udviklingsorienteret virksomhed med gode vilkår og attraktiv løn. Ansættelsen er med opstart hurtigst muligt, hvorfor vi løbende afholder samtaler.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”IT konsulent”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Marlene Bak alle hverdage på 70152010.

 

Info

Oprettet:
26-09-2017

Job nr.:
4629955

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
26-10-2017

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login