Industritekniker til moderne virksomhed i Odense

Fast stilling hos Produktionsteknik ApS.

 

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for Produktionsteknik ApS en dygtig industritekniker til et stærkt ungt team. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

 

Jobbet:

 

Du skal hovedsageligt betjene virksomhedens CNC fræsere af mærkerne HAAS og Mazak. Du skal bl.a. være med til at fremstille emner til mange forskellige konstruktioner og specialmaskiner til den finmekaniske verden. Der programmeres udelukkende i Edge CAM, hvorfor kendskab til dette program er et must.

 

Opgaver:

 

  • Programmering i Edge CAM
  • Opstilling og indkøring af emner på CNC fræsere
  • Afhjælpning af problemer under produktion
  • Idegenerering til forbedret produktion

 

Vi forventer:

 

Vi forventer, at du har en baggrund som faglært industritekniker eller værktøjsmager. Du er engageret og kan arbejde selvstændigt med opstilling og indkøring. Det er et must, at du har erfaring med programmering i Edge CAM, og ikke er bange for at tage initiativ til at få opgaverne løst. Derudover forventer vi, at du er yderst detaljeorienteret og i stand til at bevare overblikket, også når det går stærkt. Det er en fordel, hvis du også har kompetencer i CNC drejning.

 

  • Du har erfaring med opstilling/produktion
  • Du kan læse og forstå en teknisk tegning
  • Du har erfaring med programmering i Edge CAM
  • Du taler, læser og skriver dansk
  • Du behersker matematik over middelniveau
  • Du er stabil, ansvarsfuld og fleksibel

 

Din profil: 

 

Vi søger en person, der tager ansvar for, at kunderne får varer af en konstant høj kvalitet. For at sikre kvaliteten er det desuden vigtigt, at du har en udpræget ordenssans, tager ejerskab af opgaven, og kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Endvidere er du struktureret, kvalitetsbevidst og omhyggelig med detaljen. Vi forventer, at du er en teamplayer med gode samarbejdsrelationer, at du kan indgå i et ungt og dynamisk team, og at du kan arbejde med frihed under ansvar.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder dig et alsidigt job med mange faglige udfordringer, hvor du i den grad arbejder med frihed under ansvar. Du får gode og loyale kolleger og bliver en del af et ungt team med en moderne kultur i et sundt miljø, hvor alle har en god og uformel omgangstone med hinanden. Produktionsteknik ApS er en virksomhed med ordnede forhold, hvor du tilbydes pension, sundhedsforsikring og god løn efter kvalifikationer. Virksomheden tilbyder desuden dagligt betalt frokostordning.

 

Din ansøgning:

 

Er du motiveret og matcher ovenstående dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Industritekniker”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 7015 2010 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Produktionsteknik ApS er en mindre virksomhed i Odense NV, som leverer finmekaniske løsninger og underleverandørarbejde til danske og udenlandske produktionsvirksomheder i enkelt design, høj kvalitet og med førsteklasses dokumentation. Virksomheden er kendt for en innovativ og hands-on tilgang til opgaverne, hvor man sætter en ære i at tænke ud af boksen, således at komplekse problemstillinger løses med simple løsninger. Læs mere om Produktionsteknik ApS på www.produktionsteknik.dk

 

 

Info

Oprettet:
20-06-2018

Job nr.:
4849547

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
07-09-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login