Administrativ support til globalt K & D team

Fast stilling hos GEA i Skanderborg.

VKAREN.DK - REKRUTTERING søger for GEA Group en administrativ support til videnscenteret for Dairy. Du bliver en del af et større globalt team og kommer til at arbejde tværfagligt og organisatorisk med base i Skanderborg.

 

Jobbet:

 

Du får til opgave at supportere det globale Knowledge & Development team. Teamet er nyt, og du vil blive en del af opbygningen og identiteten af det nye team.

 

Primære opgaver:

 

  • Drive udvikling, strukturering og indhold af teamets SharePoint site
  • Sikre vedligeholdelse af SharePoint site med Visio standardsymboler
  • Udvikling, strukturering og implementering af templates og værktøjer
  • Udarbejde præsentationsmateriale i PowerPoint og Visio i samarbejde med gruppens proces specialister
  • Deltage i diverse ad-hoc opgaver  

 
Din profil og kompetencer:

 

Vi forestiller os, at du har erfaring fra en lignende support- eller administrativ funktion. Det er klart en fordel, hvis du har erfaring fra en større international virksomhed. Du er stærk til IT, herunder MS Office pakken, især Excel, Visio og Power Point. Det vil desuden være en fordel, hvis du har erfaring med opsætning og vedligehold af den tekniske del af SharePoint sites, men det er lige så vigtigt, at du har øje for brugervenlighed. Din kontaktflade er international, hvorfor det er vigtigt, at du taler og skriver engelsk og dansk.

 

Da din kontaktflade bliver stor, er kommunikation og service nøgleord, ligesom vi forventer, at du har øje for kvaliteten i det, du laver. Som person er du udadvendt, positiv, selvkørende og trives med samarbejde i et uformelt miljø. Det er vigtigt, at du er struktureret og analytisk i din tilgang til dine opgaver og evner at have et godt overblik i forhold til arbejdsgange og flowet i diverse processer.  

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og bred stilling med mulighed for forskelligartede opgaver i en stor og international virksomhed. Du bliver en del af et engageret team på tværs af flere lande og får base på GEA’s kontor i Skanderborg. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der har højt til loftet og store ambitioner matchet af vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer samt pension.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Support til GEA” Vores mål er at besætte stillingen snarest og gerne inden for de nærmeste uger. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:
 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri.

 

GEA har ca. 18.000 ansatte verden over og omsatte i 2014 for mere end 4,5 milliarder Euro.

 

GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland.I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er vi ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

 

Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

 

 

Info

Oprettet:
28-06-2018

Job nr.:
4847023

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
31-08-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak