Elektriker til Håndværkergården A/S i Vejle

Fast deltidsstilling.

VKAREN.DK søger for Håndværkergården A/S i Vejle, en elektriker. Der er tale om en fast deltidsstilling, som kan være ideel for dig, som ikke interesseret i et fuldtidsjob. Stillingen vil være på ca. 15-20 timer pr. uge fordelt over 3 hverdage. Opstart hurtigst muligt.

 

Jobbet:

 

Du arbejder primært i Trekantområdet, hvor du selvstændigt udfører service- og vedligeholdsopgaver på ejendomme og etagebyggeri, herunder:

 

  • Almindelige elinstallationer
  • Reparation af porttelefonanlæg
  • Vedligehold af belysningsanlæg
  • Montage af lamper
  • Installation af smart lysstyring
  • Ad hoc forefaldende opgaver

 

Opgaverne udføres både hos private og erhvervsdrivende.

 

Vi forventer:

 

Du har en uddannelse som elektriker og god erfaring med faget. Din baggrund er gerne inden for bygge- eller servicebranchen, og du er en handy man og en håndværker, som trives med praktiske opgaver. Du er en positiv og omgængelig person, som kan samarbejde med alle typer mennesker og forstår at yde en god kundeservice.

 

Du er:

 

  • Arbejdsom og dygtig til dit fag
  • Selvkørende og grundig
  • Ansvarsbevidst og løsningsorienteret
  • Udadvendt og serviceminded

 

Det er vigtigt at du taler og læser dansk. Desuden har du kørekort til personbil (B).

 

Vi tilbyder:

 

En meget selvstændig og alsidig fast stilling, hvor du får brug for dine færdigheder inden for elfaget og din evne til at hjælpe og servicere andre. Du indgår i et team af engagerede kolleger i et uformelt og professionelt miljø. Løn efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Har ovenstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Elektriker deltid”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70152010 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00. Opstart er hurtigst muligt, så send din ansøgning allerede i dag!

 

Virksomheden:

 

”Håndværkergården blev grundlagt i 1988 og er i dag ejet af entreprenørfirmaet Hansson & Knudsen A/S. Vi bor centralt i landet med to baser i Odense og Vejle. Vi har en fast stab på 95 erfarne medarbejdere fordelt på 65 servicevogne. Vi tror på, at engagerede medarbejdere giver øget arbejdsglæde og dermed også øget kvalitet i vores projekter. Derfor sørger vi for løbende at uddanne vores folk og investere i et godt arbejdsmiljø”.

 

Se mere på www.hvg-as.dk

 

Info

Oprettet:
03-04-2018

Job nr.:
4818496

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
07-06-2018

Kontakt:
Marianne Rishede