Friske produktionsmedarbejdere

Vikariater i Kolding-området.

Vi søger friske vikarer til produktionsarbejde.

 

Virksomheden ligger tæt på Kolding og arbejder inden for træindustrien. Der er tale om både korte og længere vikariater.

 

Jobbet:

 

Opgaverne kan variere, men vil normalt være håndværkeropgaver som f.eks. slibning og montage samt pakkeri- og lagerarbejde. Arbejdet vil som regel kræve håndtering af forskellige typer af værktøj.

 

Har du truckcertifikat, er det en fordel, da der kan være opgaver med stabler eller truck. Dette er dog intet krav.

 

Som udgangspunkt er der tale om arbejde på daghold, men skifteholdsarbejde kan forekomme, især på nathold.

 

Din profil:

 

Du behøver ikke at være faglært tømrer eller lignende, men du har hænderne godt skruet på og kan bruge lidt værktøj. Hvis du har erfaring fra træindustrien, er dette en klar fordel. Du trives i et uformelt miljø, hvor der stilles krav til gode samarbejdsevner.

 

Du har måske sabbatår eller er ledig i øjeblikket og derfor fleksibel mht. mødetider – det vigtigste for dig er at prøve noget nyt og få god erfaring med i bagagen.

 

Det vil være en fordel, hvis du bor i området og/eller har egen bil, så du på den måde er mere fleksibel mht. mødetider.

 

Vi tilbyder:

 

Vikariater i en spændende virksomhed. Virksomheden har travlt og forudser stor aktivitet i de kommende måneder.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i et vikariat som dette, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst din ansøgning og dit CV mrk. ”Produktionsmedarbejder Kolding” til jobjylland@vkaren.dk. Har du konkrete spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Louisa Schroderus på tlf. 70 15 20 10 hverdage mellem kl. 9.00-16.00.    

 

Info

Oprettet:
08-03-2018

Job nr.:
4747763

Periode:
Vikariater

Ansøgningsfrist:
07-04-2018

Kontakt:
Louisa Schroderus