Lager- og logistikmedarbejder til grafisk virksomhed

Vikariat med henblik på fast job hos Jørn Thomsen Elbo A/S i Kolding.

Vi søger for kunde Jørn Thomsen Elbo A/S en lager- og logistikmedarbejder. Stillingen er med henblik på en fastansættelse, og du har derfor gode muligheder for at blive en del af en spændende og kreativ virksomhed, der fremstiller grafiske løsninger. Jørn Thomsen Elbo laver blandt andet trykopgaver, håndterer online redaktionel disponering, korrektur, billed- og artikeldatabaser samt publicering til web.

 

Jobbet:

 

Du får en bred kontaktflade og en central rolle i daglig håndtering af lager- og logistikopgaver. Dine primære opgaver vil være baseret på:

 

  • Koordinering og planlægning af daglig forsendelse
  • Udskrivning af følgesedler og booking af fragt
  • Sikring af den nødvendige dokumentation
  • At varetage pakkeri og forsendelse, ofte med brug af truck
  • Ajourføring og afslutning af opgaver i systemet
  • At varetage diverse ad-hoc opgaver

 

Vi forventer:

 

Du er uddannet inden for lager/logistik eller har anden relevant erfaring fra lignende job. Du har et truckcertifikat og gerne erfaring med at køre. Du er robust og kan varetage pakke- og forsendelsesopgaver på egen hånd. Vi ser gerne, at du har IT erfaring inden for dit felt og gode sprogkundskaber.  

 

Din profil:

 

Vi forestiller os, at du har en positiv og energisk tilgang til dine omgivelser, går forrest og har drive. Dit engagement og humør gør, at du nemt kan omstille dig og trives i et hektisk miljø, med en åben og fri tone. Det er vigtigt, at du yder en god service, er stærk til at kommunikere og har fokus på at finde den bedste løsning hver gang.

 

Vi tilbyder:

 

Et job med mulighed for fastansættelse i en spændende grafisk virksomhed i Kolding. Du får mange motiverende og kompetente kollegaer, og du vil sammen med dem få mulighed for at udvikle dig både personligt og fagligt. 

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt.
Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”Lager- og logistikmedarbejder Kolding” til jobjylland@vkaren.dk. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snart. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Carina Kruse på tlf. 70 15 20 11 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

Jørn Thomsen Elbo A/S har mere end 30 års erfaring inden for grafisk produktion og har 38 medarbejdere i Kolding. Et nyligt gennemført generationsskifte i ejerkredsen, hvor Lasertryk A/S er blevet en del af virksomheden, har skabt et nyt fundament og store forventninger til vækst og positiv udvikling. Kvalitet er et nøgleord hos Jørn Thomsen Elbo A/S, hvilket gælder for produkter og i relationerne til kunderne.

Se mere på www.jto.dk

 

Info

Oprettet:
02-03-2018

Job nr.:
4789436

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
01-04-2018

Kontakt:
Carina Kruse