Medarbejder til produktionsteknisk afdeling

Vikariat i Trekantområdet.

Jobbet:

 

Da vores kunde i Trekantområdet har travlt, søger vi en medarbejder til PTA. Der er tale om et vikariat på ca. 6 måneder med mulighed for forlængelse. Du bliver en del af et teknisk team i en veletableret produktionsvirksomhed. Dine opgaver vil primært være baseret på udarbejdelse af teknisk dokumentation og konstruktion i 3D. Du vil have en bred berøringsflade og teknisk sparring internt samt eksternt.

 

Opgaver:

 

  • Konstruktion i 3D, herunder salgs- og produktionstegninger
  • Udarbejdelse af styklister
  • Indkøb af komponenter
  • Oprettelse af nye varer i system
  • Løbende ajourføring i system og øvrige ad hoc opgaver

 

Vi forventer:

 

Du har nogle års erfaring med lignende, en relevant uddannelse som teknisk designer, produktionsteknolog, industritekniker, maskintekniker eller lignende. Du har grundlæggende en god forståelse for konstruktion og har selvstændigt arbejdet med dokumentation ud fra kundespecifikke løsninger. Du har erfaring med at arbejde i 3D, gerne Inventor eller lignende.

 

Personlige kvalifikationer: 

 

Som person er du motiveret og brænder for det, du laver. Du trives i et hektisk og uformelt miljø, er omstillingsparat og positiv. Du arbejder målrettet, kan tænke kreativt og har en proaktiv tilgang til opgaver og deadlines. Det er vigtigt, at du er team orienteret og går efter den bedste løsning i samarbejde med kunden og dine kollegaer. Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt og kvalitetsbevidst og overholder deadlines.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende vikariat, hvor du bliver en del af et professionelt team med dygtige fagfolk i en udviklingsorienteret virksomhed, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt. Virksomheden er præget af et uformelt miljø, hvor positivitet og nye initiativer værdsættes.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Medarbejder til PTA”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10, alle hverdage. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Info

Oprettet:
09-05-2018

Job nr.:
4821828

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
09-06-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak