Ordrebehandler til GEA i Skanderborg

Vikariat med opstart hurtigst muligt.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A/S i Skanderborg.

 

Jobbet:

 

Vi søger for GEA Process Engineering A/S en ordrebehandler. Du bliver en del af GEAs dynamiske Sparepart Team på 10 medarbejdere. Som udgangspunkt er der tale om et vikariat på 4-6 måneder. Opstart inden 1. juni 2018.

 

Opgaver:

 

  • Modtage og behandle kundeordrer per e-mail og telefon
  • Fakturere bestillingen til kunden
  • Indkøbe reservedele og komponenter
  • Yde generel kundesupport
  • Pleje eksisterende kunder
  • Indgå i tværfaglige teams med henblik på at udvikle serviceområdet
  • Bidrage til en løbende forbedring af generelle arbejdsrutiner

 

Vi forventer:

 

Du er kontor- eller shippinguddannet og har erfaring med ordrebehandling og fakturering, gerne fra en større international virksomhed. Du har med fordel teknisk flair, men vil selvfølgelig blive lært grundigt op i jobbet af dine kolleger i teamet. Vi forventer, at du har kendskab til et eller flere ERP-systemer, gerne SAP, men dette er ikke et krav. Du er stærk i engelsk både skriftligt og mundtligt.

 

Vi tilbyder:

 

Et spændende længerevarende vikariat med mulighed for forskelligartede opgaver. Du bliver en del af en international virksomhed og et engageret team, der arbejder på tværs af flere lande. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i et miljø med stor specialistviden. GEA er en videns virksomhed præget af faglig stolthed og kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet ad vedvarende gode resultater.

 

Din profil:

 

Du er serviceminded til fingerspidserne og garant for, at GEAs kunder altid får en venlig og professionel oplevelse. Du holder mange bolde i luften samtidig med, at du handler proaktivt og resultatorienteret på dine opgaver. Desuden arbejder du struktureret og er omhyggelig og detaljeorienteret. Du har let til smil, et godt humør og beskrives som en rar og omgængelig kollega.

 

Ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send din ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Ordrebehandler GEA”. Ansøgningerne bliver behandlet løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri.

 

GEA har ca. 17.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2016 for mere end 4,5 milliarder Euro. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er der ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

 

Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

Info

Oprettet:
16-05-2018

Job nr.:
4825401

Periode:
Vikariat

Ansøgningsfrist:
31-05-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak