Servicetekniker Aarhus

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for KEN A/S en Servicetekniker.

 

Jobbet:

 

Danmarks største serviceorganisation inden for storkøkkenservice KEN Hygiene Systems A/S oplever stor vækst i øjeblikket, hvorfor vi søger en Servicetekniker til fast stilling på daghold.

 

Opgaver:

 

Som Servicetekniker bliver du en del af et team på 41 serviceteknikere, hvor du selvstændigt er udekørende og arbejder med stor frihed under ansvar i Danmarks største serviceorganisation. KEN’s cateringkunder i Aarhus og omegn er overvejende institutions- og storkøkkener samt restauranter og lignende.

 

Grundlæggende opgaver:

 

  • Service og eftersyn på diverse køkkenudstyr
  • Fejlsøgning, reparation og vedligeholdelse af køkkenudstyr
  • Montering og opsætning af køkkenudstyr

 

Vi forventer:

 

Det er et krav, at du er uddannet elektriker, automatiktekniker eller har anden relevant el teknisk uddannelse, og har erfaring med idriftsættelse og fejlfinding inden for branchen. Endvidere forventer vi, at du er bosat i Aarhus eller omegn, har B kørekort og behersker dansk og gerne engelsk, samt har kendskab til IT og Windows på brugerniveau. Du skal være indstillet på at deltage i vagtordningen ca. en gang hver 6. uge. Vagten er indtil kl. 21.00 på hverdage samt lørdag kl. 08.00 til 21.00 og søndag kl. 08.00 til 18.00.

 

Din person:

 

Vi forventer, at du er engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling over for andre mennesker. Du kan arbejde selvstændigt, er serviceminded og kundeorienteret. Du er løsningsorienteret, ansvarsbevidst og god til at kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Da du er virksomhedens ansigt udadtil, har du en udadvendt personlighed og et positivt sind.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en spændende og selvstændig stilling i en af landets førende serviceforretninger inden for storkøkkenservice. Du får din egen servicevogn forsynet med det fornødne udstyr til det mobile kontor, samt alle nødvendige reservedele og værktøjer. Din arbejdsdag starter ud fra hjemmet, og du får en høj grad af frihed under ansvar og stor mulighed for at præge din egen hverdag. Fra dag ét får du en grundig sidemandsoplæring i KEN’s eget uddannelsescenter. Ansættelsesforholdet er funktionærlignende, og vi tilbyder gode arbejdsforhold, bonusordning, pensionsaftale og mulighed for sundhedsforsikring.

 

Din ansøgning:

 

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Servicetekniker Aarhus”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Annette Carlsen på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

 

Virksomheden:

 

KEN HYGIENE SYSTEMS A/S er en innovativ virksomhed med over 70 års erfaring inden for udvikling, produktion, salg og servicering af desinficerende opvaskemaskiner, bækkenvaskere og laboratorieopvaskemaskiner samt opvaskemaskiner til storkøkkener og fødevareindustrien. Vi tilbyder et bredt program af standardløsninger og udvikler specialløsninger til individuelle formål.

 

KEN indtager i dag en ledende position på det skandinaviske marked og har egne salgsselskaber i Sverige og Norge. Størstedelen af produktionen afsættes til vore eksportmarkeder gennem et vidtforgrenet forhandlernet, og ud over samhandel med en række europæiske markeder eksporterer KEN til flere mellemøstlige lande samt til oversøiske markeder som Japan og Australien.

 

Se mere om KEN Hygiene System A/S på www.ken.dk

Info

Oprettet:
31-05-2018

Job nr.:
4786632

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
01-07-2018

Kontakt:
Annette Carlsen