Teknisk salgs- og servicekoordinator

Fast stilling hos GEA Process Engineering A/S i Skanderborg.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for GEA Process Engineering A/S, en Teknisk salgs- og servicekoordinator.

 

Jobbet:

 

Er du parat til at udfordre dine omgivelser, optimere og finde nye forretningsmuligheder og dermed skabe det bedst mulige resultat for GEAs kunder?

 

Til Teknisk Service Support Dairy søger vi en løsningsorienteret og ambitiøs medarbejder med en solid kommerciel og teknisk baggrund, som kan supportere GEAs samarbejdspartnere og kunder. Med innovative ideer og slutbrugernes feedback bliver du et vigtigt led til virksomhedens produktudvikling, og du skal bidrage med teknisk ekspertise til en række af opgaver og projekter.

 

Som GEAs nye tekniske salgs- og servicekoordinator tilbyder vi dig en stilling i et internationalt team i vækst med plads til kreativitet og sparring. Du vil spille en vigtig rolle i udviklingen af virksomhedens forretningsområde ”One Project One Service Order (OPOSO)” og i implementeringen af GEAs globale servicestrategi.

 

Du kommer til at arbejde med såvel praktiske driftsopgaver som forretnings- og konceptudvikling inden for virksomhedens OPOSO forretningsområde. Opgaverne er specielt i forbindelse med de tilbud på service og reservedele, der tilbydes af afdelingen i Skanderborg.

 

Øvrige opgaver:

 

  • Deltage i gennemførelse af nye tiltag og konceptudvikling af OPOSO forretningsområdet
  • Planlægge, prioritere og sikre den nødvendige support til virksomhedens regioner og lande med forberedelse, udarbejdelse og præsentation af tilbud på reservedele samt andre opgaver
  • Udarbejde tilbud for nye Dairy projekter, herunder priskalkulationer, kontakt til leverandører, vurdering af komponenter samt teknisk dokumentation
  • Deltage i projektmøder og koordinering af opgaver sammen med projektlederne i Skanderborg
  • Teknisk og kommerciel support til kolleger globalt

 

Vi forventer:

 

Du er uddannet Produktions- eller Maskiningeniør, Maskinmester, Produktionsteknolog/maskintekniker eller tilsvarende, eller har nogle års erfaring med lignende opgaver, gerne kombineret med en kommerciel tilgang. Du har en baggrund fra internationale virksomheder og gerne inden for maskin- og processindustrien. Det er en fordel, hvis du har en teknisk viden inden for asset management, teknisk dokumentation (mekanik, automatisering, process engineering) og helst praktisk erfaring. Du er superbruger af Office pakken, særligt Excel og PowerPoint og har gerne erfaring med AXAPTA eller et andet ERP system. Du taler og skriver flydende engelsk og gerne et eller flere fremmedsprog.

 

Din person:

 

Vi søger en person med stort drive og en lyst til at løse komplekse udfordringer med fokus på kundens behov. Du har sans for forretningsudvikling og evner at gå forrest og sammen med andre skabe resultater. Da du bliver en del af et team, der skal udvikle og implementere på globalt plan, er det vigtigt, at du har gennemslagskraft og kan samarbejde på tværs af alle niveauer i organisationen. Du kan tænke i overordnede linjer, men motiveres samtidig af at arbejde med stor detaljeringsgrad. Du har stor organisatorisk viden, er effektiv og selvkørende med en proaktiv, målrettet og ambitiøs tilgang til dine opgaver.  

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en udfordrende og dynamisk stilling i en stor og international virksomhed. Du bliver en del af et spændende team på tværs af flere lande og får base i Skanderborg. Du vil få gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du bliver en del af en videns virksomhed, der er kendetegnet ved at have højt til loftet og store ambitioner matchet af vedvarende gode resultater. Gage efter kvalifikationer.

 

Din ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og brænder du for at blive en del af GEA, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Teknisk salgs- og servicekoordinator”. Vores mål er at besætte stillingen snarest. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Virksomheden:

 

GEA er en af verdens førende leverandører af procesteknologi. Vi leverer anlæg og hele proceslinjer til fødevare- og bryggeriindustrien, samt til landbrug og til den farmaceutiske og kemiske industri. GEA har ca. 17.000 ansatte verden over fordelt på mere end 50 lande, og omsatte i 2016 for mere end 4,5 milliarder Euro. GEA Danmark er en del af GEA Group, en af de førende børsnoterede industrivirksomheder i Tyskland. I Danmark er GEA repræsenteret i Søborg, Svendborg, Skanderborg, Slagelse og Ullerslev. I alt er der ca. 1.000 ansatte i GEA Danmark.

 

Den danske salgs- og serviceorganisation har hovedkontor i Skanderborg. Kontoret i Skanderborg projekterer og leverer desuden GEA procesløsninger til fremstilling af flydende produkter. Kontoret i Søborg er hovedsæde for GEA Niro tørringsteknologi.

 

Info

Oprettet:
30-11-2017

Job nr.:
4699910

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
10-01-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak