VKAREN.DK søger en Kunde- og personalekonsulent

Vi søger en kollega til kontoret i Fredericia.

Da vi vækster i Trekantområdet, søger vi en kollega til vores kontor i Fredericia.

 

Som Kunde- og personalekonsulent bliver du en del af et team af motiverede kollegaer, der brænder for at servicere vores kunder og finde gode vikar- og rekrutteringsløsninger.   

 

Jobbet:

 

Dine opgaver bliver at finde de rette vikarprofiler til vores kunder, afholde samtaler, udarbejde stillingsopslag og håndtere forespørgsler og ordrer. Du kommer til at arbejde på mange organisatoriske niveauer, herunder ufaglærte, faglærte samt på administrationsniveau. Du får en bred kontaktflade, primært på telefonen, men er også med på besøg hos nye og eksisterende kunder.

 

Vi forventer:

 

Du har en administrativ uddannelse eller erfaring fra anden lignende stilling som salgssupport, koordinator m.m. Du trives i et hektisk miljø, kan lide at have mange bolde i luften og har en struktureret og effektiv arbejdsstil. Da mange af forespørgslerne er inden for produktion, lager og logistik, er det klart en fordel med kendskab hertil, eller erfaring fra virksomheder, hvor disse led indgår. Det er et krav, at du er vant til at arbejde med IT, herunder MS Office og et eller flere CRM-systemer.

 

Din person:

 

Som person er du udadvendt, opsøgende og har et personligt engagement. Du er en ildsjæl, der skaber værdi og præsenterer VKAREN.DK som den foretrukne samarbejdspartner. Det er vigtigt, at du har en god forretningssans, er relations skabende, afholdt og meget serviceminded. Din succes skabes i samarbejde med kunden, og du arbejder altid kvalitetsbevidst og målrettet for at opnå det bedste match.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og alsidig hverdag med et bredt fagligt indhold og frihed under ansvar. Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 20 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede. Vi har et godt brand i vikar- og rekrutteringsbranchen, er kendt for grundig udvælgelse, gode referencer og kundetilpassede løsninger. Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Arbejdstiden er kl. 8.30-16.30 mandag-torsdag og 8.30-16.00 fredag. Hver 4. uge skal du deltage i en telefonvagtordning. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Kunde- og personalekonsulent Fredericia”. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage. Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Du er velkommen til at læse mere om VKAREN.DK på www.vkaren.dk.

Info

Oprettet:
03-07-2018

Job nr.:
4848752

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
31-08-2018

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak