VVS-/servicemontører til Vejleområdet

Er du på udkig efter en spændende hverdag, fyldt med alle former for VVS-opgaver og gode kollegaer?

VKAREN.DK søger for kunde i Vejle, uddannede VVS-/servicemontører.

 

Jobbet:

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være entrepriseopgaver med nybyggeri.

 

Vi forventer:

 

Du er faglig uddannet inden for VVS, da der er tale om en fast stilling, hvor du skal køre ud til mange varierende opgaver. Det er vigtigt, at du har prøvet kræfter med flere forskellige VVS-områder.

 

Det er en forudsætning, at du har kørekort B, og kan arbejde selvstændigt. Det er afgørende, at du geografisk bor i nærheden af Vejle.

 

Personlige kompetencer:

 

Som person er du engageret, pligtopfyldende og bidrager med en positiv indstilling. Du har en god teknisk indsigt og forståelse. Vi forventer, at du arbejder selvstændigt, og ikke er bange for de mange udfordringer, hverdagen byder på. Du kan fremvise en straffeattest. Du kan læse og forstå dansk.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en fast stilling med gode vilkår, gode kollegaer og egen montørbil. Ansættelsen er med opstart hurtigst muligt, hvorfor vi løbende afholder samtaler. Samtalerne afholdes på vores kontor i Fredericia.

 

Din ansøgning:

 

Passer overstående på dine kvalifikationer, og har det din interesse, så henvend dig venligst til os. Send en ansøgning og cv til jobjylland@vkaren.dk mrk. ”VVS-montør”. Ved evt. spørgsmål kan henvendelse ske til Helle Frølund på tlf. 70 15 20 11 alle hverdage mellem 09.00-15.00.

Info

Oprettet:
13-11-2018

Job nr.:
4892502

Periode:
Faste stillinger

Ansøgningsfrist:
15-12-2018

Kontakt:
Helle Frølund