Køletekniker

Fast stilling hos EXHAUSTO A/S i Langeskov.

VKAREN.DK – REKRUTTERING søger for EXHAUSTO A/S en Køletekniker.

 

Jobbet:

 

Vil du arbejde med komfortventilation og ventilationsløsninger og samtidig være en del af en professionel virksomhed? EXHAUSTO er en spændende international produktionsvirksomhed, som søger en køletekniker til fastansættelse.

 

Opgaver:

 

Som køletekniker får du en alsidig hverdag i samarbejde med din teamkollega med fysisk arbejdsplads i virksomheden i Langeskov. Da der ikke er serviceopgaver, arbejdes der udelukkende med nyt udstyr, og de primære arbejdsopgaver vil bl.a. være montage, test og afprøvning.

 

Grundlæggende opgaver:

 

  • Klargøring af komponenter og montage
  • Montage af køle-, ventilations- og aircondition anlæg
  • Test og manuel afprøvning af anlæggene

 

Vi forventer:

 

Vi forventer, at du er uddannet VVS-montør, kølemontør eller ventilationstekniker. Det er et krav, at du har erfaring med montageopgaver, og at du har montørcertifikat A (op til 50 kg). Det er en fordel, at du har kendskab til el og styringer inden for branchen. Vi forventer ydermere, at du taler dansk og har kendskab til teknisk engelsk.

 

Din person:

 

Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde samt har en rolig personlighed. Du er ligeledes engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling, kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret. Det ligger dig naturligt at tage ansvar, og du er nytænkende og omstillingsparat, når det kræves.

 

Vi tilbyder:

 

Vi tilbyder en fastansættelse i en spændende og professionel produktionsvirksomhed, hvor medarbejdere og det gode arbejdsmiljø prioriteres højt. Du vil blive en del af en stabil organisation samt få et alsidigt job, hvor du kan få indflydelse på din egen arbejdsdag. Desuden kan vi tilbyde fast arbejde i et godt socialt miljø, solid sidemandsoplæring, sundhedsforsikring, fleksordning og diverse forskellige personalegoder.

 

Din ansøgning:

 

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig. Send cv og ansøgning til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Køletekniker”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Annette Carlsen på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

 

Virksomheden:

 

EXHAUSTO A/S er en professionel leverandør og samarbejdspartner når det gælder ventilationsløsninger. Vi udvikler og fremstiller produkter og systemer til komfortventilation. Målsætningen er at være blandt de absolut førende inden for området med fokus på høj produktkvalitet, meget høje virkningsgrader og dermed et energiforbrug, som sætter nye standarder for branchen.

 

EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har derudover salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. EXHAUSTO er en del af den franske ALDES-koncern.

 

Læs mere om Exhausto på www.exhausto.dk

Info

Oprettet:
07-02-2018

Job nr.:
4765541

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
07-03-2018

Kontakt:
Annette Carlsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login