Kantbukker til virksomhed i Odense

Længerevarende vikariat.

VKAREN.DK søger for kunde i Odense, en kantbukker til vikariat på aftenhold.

 

Virksomheden har mange års erfaring med pladebearbejdning af sort og rustfrit stål, aluminium og andre metaller. Virksomhedens har travlt og søger derfor en vikar i ca. 3 måneder, men der er gode muligheder for fastansættelse for den rette person.

 

Jobbet:

 

Din arbejdsdag vil primært bestå af at betjene og producere emner på en bukkemaskine. Det er derfor en fordel, at du har erfaring med betjening af lignende maskiner og selvstændigt kan håndtere opgaven. Du vil selvfølgelig få grundig oplæring. Vi ser gerne, at du også har erfaring med programmering af maskiner, men det er ikke et krav. Dog forventes det, at du kan se dig selv blive oplært i dette.

 

Din profil:

 

Du har en god teknisk forståelse, et godt håndelag og trives med selvstændige opgaver. Som person er du selvdreven, har øje for kvalitet og præcision, og vil gerne udvikle dig og blive bedre inden for dit område. Du har erfaring med at arbejde på aftenhold og trives bedst med det.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende stilling i en vækstorienteret virksomhed. Gode udviklingsmuligheder fagligt, hvor du selv er med til at forme din hverdag og fremtid. Du bliver en del af et mindre team, hvor man hjælper hinanden og værdsætter en god omgangstone og et godt arbejdsmiljø.

 

Din ansøgning:

 

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send et cv til jobfyn@vkaren.dk mrk. ”Kantbukker til Odense” Har du konkrete spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Maria Hemmingsen på 70 15 20 10 alle hverdage ml. kl. 9.00-16.00.

Info

Oprettet:
25-01-2019

Job nr.:
4936031

Periode:
Længerevarende vikariat

Ansøgningsfrist:
25-02-2019

Kontakt:
Maria Hemmingsen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login