Kogemester til fødevareproduktion

Spændende stilling i Hedehusene.

VKAREN.DK søger for kunde en dygtig medarbejder til fremstilling og tapning af frugtbaserede produkter. Der er tale om et try and hire forløb på 3 måneder, hvor du ansættes som vikar med henblik på en fastansættelse i virksomheden. Opstart hurtigst mulig.

 

Virksomheden udvikler og fremstiller marmelade, frugtfyldninger, sirup og andre halvfabrikata til industrien. Derudover produceres detailmarmelade af høj kvalitet fyldt med frugt/bær og uden unødvendige tilsætningsstoffer.

 

Jobbet:

 

Stillingen indebærer frugtforberedelse, blanding, tapning, kvalitetskontrol samt almindelig rengøring af procesudstyr og funktionsområdet. Der skal påregnes en stor del manuelt arbejde.

 

Du vil få en grundig oplæring, men det er en fordel, hvis du har erfaring fra en lignende fødevareproduktion.

 

Arbejdstiden er mandag-torsdag kl. 6.30-14.45 og fredag kl. 6.30-13.00.

 

Vi forventer:

 

  • Du har erfaring med fødevareproduktion
  • Du har erfaring med at arbejde efter en recept/produktionsbeskrivelse
  • Du har en god fysik og en positiv indstilling til at tage fat
  • Du har stablerkort eller truckcertifikat
  • Du taler, læser og forstår dansk

 

Vi tilbyder:

 

En spændende og selvstændig stilling i en traditionstro virksomhed med ca. 20 ansatte. Du får en grundig oplæring i både opgaver og produkter af dine kolleger i teamet. Løn efter kvalifikationer. Firmaet afholder hvert år sommerfest og julefrokost for hele virksomheden. Derudover er der frugtordning samt morgenmad hver fredag.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk. ”Kogemester”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Karina Christiansen på tlf. 70 15 20 12 alle hverdage mellem kl. 09.00-15.00.

Info

Oprettet:
21-09-2018

Job nr.:
4881547

Periode:
Vikariat med henblik på fast job

Ansøgningsfrist:
21-10-2018

Kontakt:
Karina Christiansen

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login