Konsulent til vikar- og rekrutteringsbranchen

Vi søger en ny kollega til vores kontor i Fredericia.

I takt med vækst og stigende efterspørgsel på rekrutteringer, søger vi en ny kollega til vores kontor i Fredericia.

 

Jobbet:

 

Som konsulent hos VKAREN.DK bliver du en del af en virksomhed i udvikling. Vores speciale er mennesker og kompetencer, og vi brænder for at finde kvalificeret personale til vikariater og faste stillinger.

 

Din stilling som konsulent vil være målrettet handels- og produktionsvirksomheder.  Dine primæropgaver vil være rekruttering af personale og servicering af eksisterende og nye kunder.

 

  • I rekruttering ligger forløbet fra kundens ønske om personale, til stillingen er besat. Herunder varetager du afdækning af stillings- og personprofil, udfærdigelse af annonce samt screening, indkaldelse og afholdelse af samtaler. Du indhenter referencer, udarbejder skriftlige præsentationer, og er med i fasen ved kandidatens kontraktindgåelse hos kunden.  

 

  • Som konsulent er du med til at udbygge markedet, afholde salgs- og rekrutteringsmøder og præsentere VKAREN.DK og vores koncept. Du har en god forretningsforståelse og forstår at sætte dig i kundens sted, skabe nye relationer og vedligeholde eksisterende kundeportefølje. 

 

Du bliver en del af et engageret kollegateam, der naturligvis vil sørge for, at du bliver klædt på til at løse dine opgaver inden for VKAREN.DK ’s koncept og matchprocesser.

  

Vi forventer:

 

Det er afgørende, at du har en merkantil uddannelse eller relevant erfaring, gerne med en baggrund fra en produktionsvirksomhed. Du har et godt kendskab til de kompetencekrav og jobområder, der ligger inden for det administrative område, handel/kontor, regnskab, salg, service, indkøb m.fl., er administrativ velfunderet og vant til at arbejde med IT. Det er en fordel, hvis du har erfaring med rekruttering og salg til b2b.

 

Du skal, sammen med dine kollegaer, præsentere VKAREN.DK som den foretrukne samarbejdspartner, skabe værdi og finde de rigtige bemandingsløsninger.

 

Din person:

 

Som person er du relations skabende, imødekommende og har et personligt drive. Du er lyttende, reflekterende og har fokus på dialogen med kunden og kandidaten. Engagement og kommunikation er vigtige nøgleord, og det er afgørende, at du går efter de bedste løsninger og skaber gode resultater hos kunden. Det er vigtigt, at du har struktur, er målrettet og trives med et højt energiniveau, hvor du ofte har mange opgaver i gang på én gang. Din hverdag er præget af tæt samarbejde med dine kollegaer og kunder, og du er engageret og ivrig efter at skabe gode personalemæssige resultater.

 

Vi tilbyder:

 

En spændende hverdag med et bredt indhold og god mulighed for faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 20 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede. VKAREN.DK har et godt brand i vikar- og rekrutteringsmarkedet, er kendt for grundig udvælgelse, gode referencer og kundetilpassede løsninger. Der er tale om en fast stilling på 37 timer. Arbejdstiden kan ligge i tidsrummet 8.00-17.00. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning samt løn efter kvalifikationer.

 

Ansøgning:

 

Matcher ovenstående dine kvalifikationer og har det din interesse, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og cv til rekruttering@vkaren.dk, mrk. ”Konsulent”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Marlene Bak på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

 

Du er velkommen til at læse mere om VKAREN.DK på www.vkaren.dk.

 

Info

Oprettet:
07-12-2018

Job nr.:
4915794

Periode:
Fast stilling

Ansøgningsfrist:
31-03-2019

Kontakt:
Marlene Bavngaard Bak

VKAREN.DK – bureauet med mennesket i centrum!
 

Vores speciale er mennesker og kompetencer. Vi formidler ledige job til de rette medarbejdere til gavn for alle parter.

Tag med os en tur rundt på siden, se hvad vi kan tilbyde, log ind eller opret dit CV.

Vi er kun et klik eller en opringning fra en aftale.

Sammenlagt har VKAREN.DK´s medarbejdere 75 års erfaring fra branchen og mere end 8000 jobsøgende er sendt ud i de 13 år, vi indtil nu har haft en finger med i spillet.

Vi formidler arbejdskraft ud fra den holdning, at mennesker er mangfoldige og har krav på individuel behandling. Vi glæder os til også at lære dig at kende.

Michael Brendebjerg
Direktør

kort

Login